Beoordelingen van Venezia Winsum

Recente recensies

4.0
J.R.Land
vandaag

Smaak van de pizza was prima. Was echter drie kwartier te laat bezorgd en dus helemaal afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
vandaag

Het was op zich een snelle levering maar eenmaal binnen bleek de pizza te zijn gevallen en alles was er vanaf geschoven. De salade had geen verse vochtige mozzarella maar dikke droge taaie plakken, niet te eten. In de kruidenboter vond ik een stukje vis. Het was gewoon niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna
gisteren

Normaal altijd prima tevreden. Maar nu was en de pasta en pizza heel erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
25 september 2021
Sonja
24 september 2021
Roy
19 september 2021

Netjes via de mail op de hoogte gehouden. Bezorger was vriendelijk, de warmte van het vlees was gezien de bezorgafstand prima. De aardappelschijfjes waren dermate slof en half koud, dat we ons afvragen of ze lang genoeg gebakken zijn, waarschijnlijk wordt er ook bezuinigd op de hoeveelheid kruiden op de aardappelschijfjes. De kwaliteit vliegt achteruit, het is niet meer wat het geweest is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
18 september 2021
Danny
16 september 2021

Goed eten en een goede portie!

Liesbeth
16 september 2021

heerlijke pizza's op tijd bezorgd

DJ
12 september 2021

We hadden een shoarmaschotel kip schotel en pizza besteld. Alles was lekker en de porties zijn groot genoeg. We kregen er salade en aardappelschijfjes bij. Wij zullen zeker weer een bestelling plaatsen. Er is zoveel keus.

E. Niewijk
11 september 2021

De bodem minder laten aanbranden

Connie Schutrup
11 september 2021

Eten was te laat en al koud. Geen verschil te zien tussen Shoarma en Gyros. Ook de spareribs waren niet lekker. Het enige wat lekker was waren de aardappeltjes. Dit was de laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Anton Bijker
6 september 2021

supersnelle bezorging, je krijgt altijd wat je bestelt en de pizza's zijn van zeer goede kwaliteit, bezorging is zeer flexibel, als je bestelt voor de sluitingstijd bezorgen ze zelfs nog aan huis na 10 uur in de avond op een zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beuker
5 september 2021

1,5 uur moeten wachten op ons eten, aardappeltjes waren slof en koud, shoarma besteld waar ineens kaas op zat. Dat laatste werd wel snel opgelost, maar na de zoveelste keer dat het niet goed is gegaan bestellen wij in het vervolg ergens anders.

Jansen
31 augustus 2021

Voor de 2e keer via de mail te horen gekregen verwachte bezorgtijden 1,5 uur later dan de bestelling. En 2 uur later niks gekregen en moeten bellen .. uiteindelijk bestelling gekregen waren de producten zo goed als koud , en miste de extra Döner op de pizza en miste de salade bij het broodje salade (meer salade dan döner ) helaas niet voor herhaling vatbaar gezien meerdere tegenvallers en zo ook te lezen op social media gaat het vaker mis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sytze waltje
30 augustus 2021

De shoarma was van prima kwaliteit evenals de pasta. Wachtende op de bestelling viel me op dat er bij veel bestellingen blijkbaar iets mis ging. Ontbrekende onderdelen van de bestelling zo hoorde ik. Deze fout werd de in de drukte van de zondagavond nogal eens gemaakt. Thuiskomend zag ik dat de broodjes shoarma werden geleverd zonder broodje..... Nog wel even gebeld maar meer dan een jammer dan kwam er niet. Controleer uw bestelling daarom direkt. Mijn veronderstelling dat er van gemaakte fouten wordt geleerd klopte niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
30 augustus 2021

2,5uur bezorgtijd begrip voor in drukke tijd maar dan ook nog aankomen met lauwe pizza is teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop kruger
29 augustus 2021

Makkelijk bestellen, heerlijke gerechten en op tijd geleverd

Anema
28 augustus 2021

Het eten was goed, maar we misten een portie stokbrood met kruidenboter waar ik wel 4 euro voor heb betaald

Wierenga
28 augustus 2021

Hele bovenkant was verbrand en niet meer te eten, verder was het al helemaal koud toen ik het kreeg. Was zeker niet tevreden volgende keer wordt er in Bedum besteld.

Homme Petersohn
26 augustus 2021

Snelle en vriendelijke bezorging.

G Holtjer
25 augustus 2021

Eten was top en op afgesproken tijd..

J.b
24 augustus 2021

Zeer lekker snelle top Service

ricky rozema
24 augustus 2021

alles was prima maar de gebakken aardappelen waren lauw en droog en meestal zijn die erg lekker namelijk, ik verheug me er altijd op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
23 augustus 2021

Erg lekker Vanvond heel vers en goed op smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AGB
22 augustus 2021

Pizza was koud en werd bijna een uur vroeger bezorgd dan in 1e instantie was aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
21 augustus 2021

Verkeerde levering en duurde een half uur voor het juiste gerecht

Marianne
20 augustus 2021
T.Feiken
19 augustus 2021

Smaakte prima.

Tjaard Klinkhamer
19 augustus 2021

Wij wilden vandaag snel en lekker, gyroschotel besteld met broodje, salade, knoflooksaus en gebakken aardappeltjes. Werd bezorgd binnen 20 minuten, goed warm en heeeerlijk!!!!!!😊😋

Maaike
18 augustus 2021

Top kwaliteit en top service!

Andre
16 augustus 2021

Een mixed grill voor 4 personen besteld. Was gewoon prefect! Meer dan genoeg. En het was heerlijk!

Laning
16 augustus 2021
Tonny Meijer
15 augustus 2021

Wederom heerlijk gegeten,op de afgesproken tijd bezorgd, top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greet
12 augustus 2021
Jeroen Van fastenhout
12 augustus 2021

17.00 zouden ze bezorgen, stipt op tijd… En een prima pizza!

Dohmeijer
10 augustus 2021
-
10 augustus 2021

Snelle bezorging, kwaliteit uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klara Bolt
8 augustus 2021

Heerlijk gegeten en niet duur! Spareribs zoet hier favoriet! Alles nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Gevers
8 augustus 2021

Het was weer prima!

Annicka
8 augustus 2021

Lekker eten en snel bezorgd. Ook erg leuk personeel :)

Niels
7 augustus 2021

Pizza was door weekt veel te vochtig daardoor een doorweekte pizza bodem. 20.15 besteld en pas om 21.45 bezorgen

Anema
7 augustus 2021

Prima op tijd, door vriendelijke bezorger, lekker eten geleverd. 👍👍

Jurgen
7 augustus 2021

Topkwaliteit en top service

Marion van der Ploeg
4 augustus 2021

Prijs kwaliteit is uitstekend. Echt heerlijke spareribs en ontzettend lekker gekruide krokante aardappelschijfjes. Smullen weer…..

Marjan
3 augustus 2021

Goede pizza

Martijn
3 augustus 2021

Goed als altijd

Marloes
2 augustus 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemsen
1 augustus 2021

Eerder als gepland en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Modderman
30 juli 2021

Heel vriendelijke bezorger. Groente had wat gaarder gemogen. Pizza aan de rand wat hard. Wel een goed gevulde pizza met kwalitatief goede ingrediënten.

A. Brandsma
26 juli 2021

Er zat te weinig kip in de kapsalons. Minder dan gebruikelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rooda
24 juli 2021

Prima kwaliteit weer! Ruim belegd, luchtige bodem die niet zwaar op de maag ligt. Voor herhaling vatbaar dus!

Ina
24 juli 2021
Connie
21 juli 2021

Eten was prima. Bezorging keurig op tijd.

Simone
20 juli 2021

Snelle bezorging

Harrie
18 juli 2021
BB
18 juli 2021

We hadden een pizza carbonara speciaal en een grote portie spareribs. Allereerst duurde het enorm lang, meer dan 75 minuten op het eten gewacht. Daarnaast werd het lauwtjes bezorgd, met name de pizza was erg afgekoeld. Qua smaak hebben we het wel eens lekkerder gehad, spareribs waren de zoete variant, maar erg vlak qua smaak. Daarnaast de pizza extreem veel ui, weinig ei te vinden en verdeling rosbief/spek had beter gekund. Prijs/kwaliteit liet te wensen over helaas.

Klinkhamer
18 juli 2021

Zeer snel geleverd, lekker warm, meer dan genoeg....was lekker!👍👍👍

S Wiltjer
17 juli 2021

De gyros was heel erg zout en het leek ook niet op gyros. Erg teleurgesteld.

Cees
11 juli 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
11 juli 2021

De pizza’s waren super. Alleen bij de shoarma miste het broodje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
11 juli 2021

Bestelling binnen 40 minuten geleverd. Top! Smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bianca
11 juli 2021

toppp...

Anema
10 juli 2021

Heerlijke schotel met lekkere malse kip

Laura
10 juli 2021

Snelle levering, en lekker gegeten 👍🏻

H.louwes
9 juli 2021

Pizza was koud .

Angela
6 juli 2021

De pizza’s carbonara speciale en salami zat veel te veel kaas op, deze waren daardoor niet lekker meer. De pizza calzone was lekker, net als de peasana. De lamachun was ook lekker, maar miste iets van groente of sla. De bezorging was goed en prima op tijd.

D. C. Burgler
5 juli 2021

Goede hoeveelheid, smakelijk, basilicum wel van de takjes halen, snoep tomaatjes kunnen ook vlees tomaten worden, om en om met plakken mozzarella en je hebt insalata capreze, met Italiaanse kruiden helemaal goed. Voor herhaling vatbaar!

Ben Smit
4 juli 2021

Was mooi oprijden was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Gevers
4 juli 2021

Dit keer was het weer prima!

Stef
3 juli 2021

Was weer heerlijk op 1 punt na. Niet alle stukjes kip van mijn gerecht waren gaar. Maar de rest was super lekker. Kids hebben gesmuld

M. Harbeek
3 juli 2021

Oke gegeten. Wel jammer dat het opmerking veld niet gelezen wordt bij thuisbezorging. Had gevraagd om de kaas er af te laten. Zat helaas gewoon kaas op....

Leijenaar
29 juni 2021
De Bruin
28 juni 2021

Heerlijk gegeten, snel bezord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Bolhuis
27 juni 2021

Heeft ons allemaal goed gesmaakt en ook bezorging was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
25 juni 2021

Duurde lang. Pizza was niet erg bijzonder en de bodem erg droog.

Arnold
24 juni 2021
Marian
21 juni 2021

Online besteld, betaald en tijdstip van bezorging opgegeven. Kwam keurig voor elkaar en het eten was héérlijk! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
20 juni 2021

Voor het eerst iets besteld, overtrof de verwachtingen! Heerlijke pizza en pasta, de aardappelschijfjes bij de gyrosschotel leken onderweg klaargemaakt, zo knapperig en warm! Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
20 juni 2021

Heerlijk gegeten. Lekker eten, nog goed warm en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bareveld
20 juni 2021

Goed en lekker eten ,veel keuze ! En de bezorging is super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stavenga
20 juni 2021
Gertjan
19 juni 2021
Gevers Wim
19 juni 2021

De Gyros schotel was veel te zout en er zat, volgens mijn vrouw, een rare bijsmaak aan het vlees. Kapsalon en pizza waren prima.

Rs
18 juni 2021

Eten was zoals gewoonlijk goed. Maar heb me tijdens het wachten op het eten groen en geel geërgerd aan het gepraat en gedrag van 1 van de bezorgers (ik hoorde de naam Jeffrey vallen) Jongen als je dit werk je niet aanstaat of ergens meer kunt verdienen zoals je zat op te scheppen tegenover je collega :DOE DAT vooral. Dan hoeven wachtende klanten zich niet te ergeren aan die dikke praat.. Danku!

Er
15 juni 2021

Super snelle bezorgen!! Top

Brenda
14 juni 2021

Goede pizza en lekkere pasta. Aardappelschijfjes mochten wel wat meer kruiden op, maar verder top.

Annicka
13 juni 2021
SJH
13 juni 2021

Bezorger was mooi op tijd. De bestelling was alleen helaas niet compleet. 2 extra broodjes misten en de aardappelschijfjes bij het menu misten. Verder was de smaak uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feiken
13 juni 2021

Waseen beetje aan de zuinige kant deze kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjon vd laan
13 juni 2021

Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ml
13 juni 2021
Betsy
13 juni 2021
Wedema
12 juni 2021

Heel veel, maar de gyros erg zout en de spare-ribs verbrand en stukken vlees liggen los in het bakje, kortom veel van alles maar niet echt lekker.

Onno-Jan
12 juni 2021

Pizza's waren weer heerlijk maar de kruiden op de aardappelschijfjes werden weer gemist

M van der Meijde
10 juni 2021

Bij sommige pizzas ontbraken ingrediënten zoals gorgonzola. We zijn gaan halen (30 min uit en thuis) ipv bezorgen (2 uur wachttijd). De al betaalde bezorgkosten kregen we niet terug bij het ophalen. Pizza’s verder gewoon, niet heel goed of heel slecht.

José
9 juni 2021

Levering op de afgesproken tijd .. Heerlijk gegeten zoals altijd

Henk Feunekes
9 juni 2021

Smaak , grootte , vulling en bodem van de pizza waren uitstekend maar bezorging liet lang op zich wachten. "Is erg druk" werd gezegd na een telefoontje maar men had de klant hierover sneller op de hoogte kunnen stellen

Zwart
9 juni 2021

Al vaker besteld, het eten is altijd van goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling ontbrak er voor het eerst iets, namelijk de saus. Hierover gebeld, vriendelijk te woord gestaan en ze zijn vervolgens speciaal naar Sauwerd gereden om de saus te brengen, met excuses en een extra salade. Helemaal top!

Mar
8 juni 2021

Duurde ontzettend lang. Na 2 keer bellen en zeggen dat het er zo aan kwam duurde het nog steeds ontzettend lang.

Schepenaar
7 juni 2021

Moesten nu voor de 3e keer echt heel lang wachten. Eten was 25 min. Te laat. Dit is echt super zonde. eten is verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riemersma
6 juni 2021

Normaal gesproken zeer tevreden vandaag helaas de bodem van de pizza niet gaar. Sparerip was eerste stuk goed op smaak aldus mijn vriend maar de rest leek volgens hem wat ouder of anders gekruid en wat taaier. Jammer we verheugen ons altijd op de smakelijke bestelling maar was dit keer minder van kwaliteit. Zowel het vlees als de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Bakker
5 juni 2021

Supersnelle bezorging en nog belangrijker: heerlijke en warme pizza’s

Len
5 juni 2021

Heerlijk eten en optijd bezorgd 👍🏻

Onno-Jan
5 juni 2021

Zo rijk belegd, zelfs de puber kreeg hem niet op...

T.Feiken
4 juni 2021

Perfect

Douwe
3 juni 2021

Spareribs waren echt fantastisch 😋

Stan Boumeester
2 juni 2021

Bezorging duurde vrij lang. Eenmaal ontvangen was het eten niet wat we verwacht hadden . De lachmachun was niet zoals ik het vaker gegeten heb. Geen groente erbij en niet opgerold. De pizza was erg hard en overvol aan vet. Enkel de schotel was qua vlees oké.

Martin
1 juni 2021
John
1 juni 2021
Van der Veen
1 juni 2021

Jammer dat de pizza beetje verbrand was.

Heleen Baartmans
30 mei 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diede
29 mei 2021

Heerlijk

SL
28 mei 2021

Overheerlijke spareribs! Een aanrader

Joris koopstra
27 mei 2021

Het duurrde de verschrikkelijke lang

anoniem
26 mei 2021

Schotel besteld, pita broodje ontbrak Broodje shoarma + kaas besteld, kaas ontbrak Vorige 2 bestellingen ook geen saus aanwezig (wel besteld)

Feiken
26 mei 2021

Deze keer was de bestelling niet als verwacht. 1 van de twee pasta zou zijn net romige tomatensaus??? Weinig van te zien dan te proeven. Ee bestelde calzone was de buitenkant verbrand en de inhoud nagenoeg rauw. 1 pasta was oke. Dus 1/3 bestelling oje 2/3 was niet oke. Jammer en ongekend matig slecht

Nico
25 mei 2021

Goede kwaliteit, ruime porties. Bezorging ruim voor de doorgegeven tijd. Al vaker hier besteld en dat gaat ook zeker nog wel vaker gebeuren

J Hofstee
24 mei 2021

Het eten smaakte prima, is bezorgd volgens afspraak

Jannie
24 mei 2021

Stipt op tijd! En heerlijk gegeten!

Heitman
23 mei 2021
Martin
23 mei 2021

lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
23 mei 2021

Super lekker gegeten! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Gevers
22 mei 2021

Was weer prima deze keer!

Louwes
21 mei 2021
Bras
21 mei 2021

Superheerlijk gegeten, alleen veel te grote porties, teveel aardappelschijfjes dus moesten weggooien en dat is dan toch wel zonde. De kwaliteit was TOP

Marianne
21 mei 2021

Vlotte afhandeling en héérlijk eten!

Leegstra
20 mei 2021
Richard
19 mei 2021

Snel bezorgd en het eten was lekker op smaak en goed warm.

José
18 mei 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk , En bezorging keurig optijd

Mark
18 mei 2021

Altijd top zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
17 mei 2021

Eerdere bestelling waren drankjes niet geleverd. Gevraagd of deze nu konden worden nageleverd, kon niet...niet erg klantvriendelijk. Pizza was oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horn
17 mei 2021

Prima pizza, heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
17 mei 2021

Er ging iets mis met de elektriciteit waardoor ik lang mijn bestelling heb gewacht. Gelukkig ben ik goed geholpen en is het eten alsnog gekomen. Goede service en vriendelijke kok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HS
17 mei 2021

De Gyros was veel te zout, te sterk gekruid. Verder was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anema
16 mei 2021

Pizza was heerlijk, met inderdaad extra spinazie, maar de gevraagde extra champignons ontbraken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
16 mei 2021

Helaas niet alles op de pizza zoals besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freddie
14 mei 2021
Rick van der Reijd
14 mei 2021

Zeer goed en smakelijk!

Ivo
13 mei 2021

Bezorging eerder dan verwacht 👍🏼

Diede
13 mei 2021

Pizza’s waren heerlijk, maar helaas niet zo warm. Pizza is gewoon het lekkerst als ze goed heet zijn.

S Wiltjer
13 mei 2021

Was wel oke. Eerder bezorgd dan was aangegeven en ook goed warm bij aankomst. Helaas was het behoorlijk vettig en was bij 1 pizza alles er half afgegleden. Wij gaan volgende keer naar een ander.

Ankie
10 mei 2021

Was weer heerlijk, goed warm. Biefstuk was veel te gaar. maar de rest was overheerlijk.

Ron
10 mei 2021

Het eten smaakte redelijk goed maar van een gyrosschotel verwacht ik meer. Bv een Griekse salade en tzaziki. bezorging duurde erg lang. Groot pluspunt vind ik dat we hadden aangegeven het eten zonder zout te bereiden en we vooraf zijn gebeld over de mogelijkheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonny
9 mei 2021

Wederom heerlijk, en zat genoeg voor het geld ! Vriendelijke bezorger ook ! Top ! Bestel vast nog eens !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danya
9 mei 2021

Na tweeënhalf uur wachten, was het eten koud een pizza nog niet eens goed gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
9 mei 2021

Goed eten. Lekker warm nog toen het aankwam.

KK
9 mei 2021

Wij misten onze stokbrood bij de kruidenboter. En wat wij jammer vinden dat er geen ijsbergsla op de kapsalon zit. De andere sla wordt slap. De pizza was goed.

Jannet Wielinga
8 mei 2021

Pizza was ok, maar de mozzarella tomaten pesto salade was niet best. De pesto bestond vooral uit knoflook en maakte het geheel veel te scherp. Ik hou van knoflook, maar dit was echt te veel. Ook de verhouding mozzarella - tomaten was vreemd: in een salade verwacht ik minstens met zoveel tomaten als kaas, en niet 2 x zoveel kaas als tomaten. Een salade hoort een verfrissend onderdeel van de maaltijd te zijn.

Ronnie
6 mei 2021
Zwik
6 mei 2021
Fa
6 mei 2021
Peter Boersema
5 mei 2021

Het was weer heerlijk

Pdel
4 mei 2021

Lamachun 10 punten!

Egni
3 mei 2021
Homan
3 mei 2021

Heerlijke pizza 🍕 Bezorgen was keurig en nog heerlijk warm 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
3 mei 2021

Kwaliteit van eten is goed, maar het duurt wel heel erg lang voordat het geleverd wordt. En ook nog eens veel later dan de aangegeven tijd. Kom nu niet met een standaard reactie dat het druk was, want het duurt altijd heel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
2 mei 2021
Slagter
2 mei 2021

Natte pizza , doos was ook helemaal vochtig. Had voor het geld wel meer verwacht...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

e. Berends
2 mei 2021

Prima! Heerlijk gegeten en ruim genoeg!!

meijer
30 april 2021

Bestellen regelmatig., gaat goed. Koningsdag besteld om iets voor 18 uur, bezorgtijd was 20.00 uur. Het was druk schijnbaar en dat is logisch maar het was helaas koud bij aankomst

Vesper
29 april 2021

Goedendag, Wij hebben afgelopen dinsdag een flinke bestelling geplaatst bij jullie. Ter waarde van 105 euro, 10 gerechten in totaal. Bij aflevering waren 8 van de 9 bestellingen gewoon koud. 1 gerecht is nageleverd, die was vergeten. Ik heb meteen gebeld om dit te melden. Daar is tot op heden niks mee gedaan. De eigenaar zou mij bellen, maar diegene die mij belde had ik eerder die avond gewoon aan de telefoon gehad. Toen werd mij toe gezegd dat ik de volgende dag ( gisteren dus ) gebeld zou worden. Ook niet gebeurd. Wij hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen bij venezia, dus dit was erg jammer. En gewoon eigenlijk niet lekker en we hebben veel weggegooid. Ik zou het fijn vinden als hier toch nog even contact over kan komen. Ik snap dat het druk was die dag. Maar ik heb nu het gevoel dat ik afgescheept wordt. Met vriendelijk groet Marga Petitiaux 06 49422658

Slopsema
29 april 2021
peter boersema
28 april 2021

het was weer heerlijk

Julie
28 april 2021

Lekkere pizza's en precies op tijd klaar. En handig online kunnen bestellen!

A Schaafsma
28 april 2021

Kwaliteit vond ik matig, had het idee dat ik gewoon brood zat te eten. Prijs/kwaliteit stond niet in verhouding, en ik vond het raar dat ik voor het afrekenen via ideal nog ns extra moest betalen

nvt
27 april 2021

Pizza was aangebrand. Keiharde randen.

Knoop
27 april 2021

Snel bezorgd na de bestelling. Ruim voldoende eten per persoon. Aanrader!

Onno-Jan
27 april 2021

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
26 april 2021

Lekkere pizza's. Helaas ging de aflevering zeer rommelig. Eerst kregen we de verkeerde bestelling. Dat kon ik grotendeels nog net op tijd herstellen. Maar helaas bieek de vegetarische pizza toch met chorizo te zijn belegd. Dat was voor de degene die 'm had besteld teleurstellend.

Savannah
26 april 2021

Heerlijk gegeten, vooral de salade is erg lekker geweest. At mijn vingers erbij op!

De Vries
22 april 2021

de ene pizza (calzone) had deze keer iets te lang in de oven gezeten, was aan de buitenkant duidelijk maar ook de inhoud was wat uitgedroogd.

Van der woude
20 april 2021

De vispizza was erg vochtig of vettig. Waardoor de doos helemaal zacht was en lekte. Ook de pizza was daardoor veel zachter ipv krokant. Ik heb t wel lekkerder gehad bij Venezia. Helaas.

T.Feiken
19 april 2021

Het duurde even lang. Was weaarschijnlijk druk. De shoarma was wat lauw. Niet echt warm. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazekamp
19 april 2021

Heerlijk gegeten, de kruiden op de aardappelschijfjes werden wel gemist. Verder TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Schuiling
18 april 2021

Het eten was heerlijk, en heel veel! Keurig op tijd, een heel klein verbeterpunt: vooral de vleesgerechten waren lauw, dat kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wim verkerk
18 april 2021

Smaakte wat minder krokant als anders en pizza nr. 13 heb ik niet gekregen. In plaats daarvan nr. 12.

Amoe
17 april 2021

Was lekker met sambal baii ! Bedankt pik!

korhorn
17 april 2021

het was heerlijk

Hesseling
16 april 2021

Ik heb gisteren ook al gebeld. Wij waren op zich zeer tevreden. De spare ribs waren super, echter de uiensoep was niet te eten. De soep was zo zout dat er zelfs geen smaak aan zat. Erg jammer.

José
12 april 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sijbolts
11 april 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
11 april 2021

Wederom heerlijk, en ook zat genoeg voor het geld, echt heel tevreden en nog betaalbaar ook. Bezorger ook, nette verschijning en vriendelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korthuis 0
11 april 2021
K.K
10 april 2021
Angela
10 april 2021

Normaal gesproken krijgen we altijd overheerlijke spareribs en bestellen we hier graag. Vanavond wasten er twee van de 4 ribben ontzettend taai. Heel erg jammer. We hopen dat dit een eenmalig slecht stuk vlees was.

Sijke
9 april 2021

Snel gebracht nog lekker warm en heerlijk eten.

Boogaart
8 april 2021

Prima kapsalon (mix) , lekker gekruid en goed verpakt. Bestelling afgehaald op afgesproken tijd! Online besteld en betaald 👍🏻

Beuker
6 april 2021

Een nabestellingen telefonisch erbij gedaan, keurig betaald aan de deur. Maar het zat er niet bij, werd wel snel nageleverd. Een tip voor jullie; maak gebruik van warmhoudtassen, de aardappelschijfjes waren koud. De biefstuk smaakte voortreffelijk

Zant
5 april 2021

Knoflook saus smaakte naar Fritessaus. Te weinig knoflook/kruiden toegevoegd, waardoor de kapsalon erg tegen viel. Erg jammer!

Stephan
4 april 2021

Afhalen is de oplossing, smaakt altijd erg goed.

Schriemer
2 april 2021

Eten besteld. Direct betaald en kon het snel ophalen. Prima eten en meer dan voldoende. Dat gaan we snel weer eens doen

Annemarie
31 maart 2021

Werkelijk heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging en alles heerlijk warm! Een aanrader!!

W.Gevers
30 maart 2021

Was prima voor elkaar!

Boogaart
29 maart 2021

Alles verliep zoals het hoort! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
28 maart 2021

Netjes op tijd klaar. Pizza’s (3 verschillende) waren zoals altijd heerlijk! Bodem dun en knapperig en verder rijkelijk belegd. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

. Mo
28 maart 2021
Anita Senneker
28 maart 2021

Had nog wel wat warmer afgeleverd kunnen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I & A
28 maart 2021

We zagen de bezorger in de wijk rijden en ik kreeg ineens zo’n zin in pizza! Het zijn heerlijke pizza’s en het is ook heel fijn dat ze bezorgen. De pizzabodem had ietsje krokanter gemogen wat ons betreft, maar de smaak was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Henk
28 maart 2021

De spareribs waren net touw, en heb het geproefd, zelfs dat was lekkerder

Ina Boersma
27 maart 2021

Het was erg lekker en meer dan genoeg

Sijke
27 maart 2021

Super lekker eten en snelle levering. Echt top

Kpoel
26 maart 2021

Eten was goed, bezorging mag sneller

Berends
26 maart 2021

Heel lekker en veel! Ook super lekkere aardappeltjes erbij.

Amanda
25 maart 2021
J. Lamain
24 maart 2021

Zoals altijd heeft het prima en heerlijk gesmaakt. Heel goed verpakt en (zeer) ruime porties. Alleen dit keer geen 5 sterren omdat de lasagne (veel) te zout was en daarom niet opgegeten is. Jammer, maar geen probleem verder. We bestellen de volgende keer gewoon weer maar dan geen lasagne.

Joyce de Graaf
23 maart 2021

Lekker, de pasta helaas dit keer erg klonterig.

Annet Van Rooij
23 maart 2021

Eten is lekker en goed. Maar blijft jammer dat als je vraagt of ze de pizza’s gesneden kunnen leveren dat het dan niet gebeurd. Terwijl het zelfs duidelijk op de bon word weergeven.

Robert
22 maart 2021
Brondijk
21 maart 2021

Bezorging was te laat, maar het eten was heerlijk!

De Vries
21 maart 2021

Bestelling was helaas een half uur te laat. Eerder wel goede ervaringen mee gehad gelukkig.

Dirktje beute
20 maart 2021

Zeer goed

Pieter
20 maart 2021

Top gegeten!!

Jeroen Hekkema
20 maart 2021

TOP!

JG
16 maart 2021

De vorige keer hebben we enorm genoten, nu viel het wat tegen. De pizza stond al best even te wachten en was dus al aardig afgekoeld. De lasagne was net aan gaar, en deze keer met vooral blaadjes en nauwelijks saus/gehakt.

Robert
15 maart 2021
Gertjan
14 maart 2021

Mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
14 maart 2021

Deze x niet zo tevreden geen salade bij.de schotels gekregen extra kruidenboter besteld ook niet gekregen eten trouwens uitstekend

Tonny Meijer
14 maart 2021

Voor de derde keer iets besteld, wederom heerlijk, ook betaalbaar,vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon, als de bezorger, echt top ! Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina Boersma
14 maart 2021

We bestellen vaak en meestal is het prima alleen had ik nu een pizza Carpaccio en die was niet goed . De carpaccio was nog kalf bevroren en daardoor was de pizza snel koud geworden ik heb de pizza 3 minuten in de magnetron gedaan , toen was de pizza redelijk te eten.

W. Buist
14 maart 2021

Het eten is altijd prima. Qua afhaaltijd is het waardeloos. Nu redelijk vaak eten besteld. Nooit is het op de afgesproken tijd klaar

Tuintjer
13 maart 2021

Weer was het eten te koud , blijf het niet te vaak zeggen

Rick Bos
13 maart 2021
Anoniem
12 maart 2021

Heerlijke spareribs tegen scherpe prijs op donderdag, warme aardappelschijfjes met lekkere kruiden en verse salade. Allemaal apart verpakt. Zelfs het broodje en de shoarma wordt apart verpakt. Goed bezig !

Marc
12 maart 2021

Goed hoor

T.Feiken
11 maart 2021

Goed gegeten prima van smaa. Mooie snelle levering.

W. Hofman
10 maart 2021

De risotto was geweldig, maar de pizza was te veel afgekoeld..Als je dan het laatste kwart eet is die koud

Hans
9 maart 2021

Prima service, online besteld en op tijd geleverd. De gerechten pizza en kip in roomsaus waren heerlijk.

Marloes
8 maart 2021

Het was weer verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique loesberg
8 maart 2021

Super lekker eten zo als altijd! Bestel meestal wekelijks bij jullie, zou het iedereen aan raden’ Super iedereen ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuintjer
7 maart 2021

Weer was het eten koud, das niet de eerste Keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Springintvld
7 maart 2021

Om 16.58 bevestiging van bestelling, verwachte bezorgtijd 18.30. Om 17.15 pizza's bezorgd. Pizza's waren niet warm (2e helft van de pizza's waren al koud toen we die wilden eten dus weggegooid). Om 18.03u weer een update: de pizza's zijn onderweg. Wat is hier fout gegaan? Voor ons een grote teleurstelling.

Werkman
7 maart 2021

Ruim voldoende eten en het was heerlijk.

Moi
7 maart 2021

Het was lekker

Theresa reining
6 maart 2021
Hans
6 maart 2021

Heerlijk gegeten, goede bezorging

Ekie Poppema
6 maart 2021

Bestelling was aan de vroege kant maar dat liever dan wachten......

Janet
5 maart 2021

Spaghetti carbonara besteld en een pizza. Jammer genoeg bestond de spaghetti uit verschillende varianten; ik kon er geen carbonara van maken. De ene helft van het bakje was wit en de andere helft was lichtbruin met ontzettend veel rode ui. Beetje jammer.

Wim Gevers
5 maart 2021

Dit keer was het prima! Houden zo

Geertje
4 maart 2021

Zo als altijd heerlijk spareribs gegeten

Steffanie
3 maart 2021

Het was weer heerlijk. We hebben genoten van het eten.

Henk
28 februari 2021

Bestellen regelmatig, nog zelden op tijd geweest

Judith
28 februari 2021

Eten was goed,warm alleen later dan verwacht bezorgd. Verder was het prima

Gertjan
27 februari 2021

Haďden voor 18:00 Besteld Kwam om 17;30 dat was wat vroeg. Verder fijne service

Jan Lamain
27 februari 2021

Weer heel lekker. En precies op de afgesproken tijd geleverd. Top

Anja
26 februari 2021

Geweldig, super snelle bezorging en heerlijk eten.

Verschoor
26 februari 2021

Het eten was bijna koud bij aankomst. Tussen het bericht van maaltijd is onderweg tot aan bezorging zat ruim 20 minuten .

Anoniem
25 februari 2021
Nick
24 februari 2021

Bezorger was er anderhalf uur na het bestellen. Dit kan een keer gebeuren maar dat het eten dan zo koud is alsof het al een half uur klaar was is niet oké. Ons huis is op nog geen 5 minuten

Pe
24 februari 2021

3 pizza’s besteld, bij bezorging slechts 2 geleverd die al aardig afgekoeld waren en niet meer goed warm, 30 minuten later de 3e bezorgd en helaas geen enkele vorm van excuses of tegemoetkoming. Alles bij elkaar wat teleurstellend te noemen.

Helena Boomsma
24 februari 2021

Wanneer we van tevoren hadden geweten dat we 2 uur moesten wachten.. had ik niet bestelt. Eten was heerlijk maar bezorgtijd veel te lang! En het was ook nog een half uur later dan in eerste instantie aangegeven. Beetje jammer.

Sjors
23 februari 2021

Om 17:20 besteld en zou pas om 18:25 bezorgd worden, uit eindelijk was het 19:15 voordat het kwam! Shoarma is er wel goed, voor je pizza moet je naar de echte pizzeria gaan, de bodem was hier echt niet lekker

D. Roskam
23 februari 2021

Het eten is echt heel erg lekker, maar het is niet heel erg warm meer als wij het thuis hebben. De bezorger was heel netjes, maar over het tijdstip van bezorgen zijn wij minder tevreden. Ik kon kiezen tussen een aantal tijden om te laten bezorgen, deze had ik ingesteld op 19.00 uur. Niet veel later kreeg ik netjes een bevestigingsmail, maar daar stond tot mijn verbazing in dat de verwachtte bezorgtijd 20.10 uur was. Ik snap dat ze het druk kunnen hebben, maar laat me dan geen tijd kunnen kiezen.

Siemon
23 februari 2021

Vandaag Lamachun shoarma besteld om 18uur, kwam om 18.35 na nog 1x te bellen waar het blijft. Blijkt er alleen shoarma vlees op te zitten en voor de rest helemaal niets! Ik ben lamachun gewent met paprika etc, hier zat echt helemaal niets meer op dan kale shoarma. Ik hoef het niet weer als dit het menu is. Jammer.

Gertjan
23 februari 2021
Rob
23 februari 2021

2x kapsalon kip besteld. Kreeg 1x kip en 1x shoarma kapsalon. Desondanks wel erg lekker : )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia
22 februari 2021

1 uur gewacht, 2x gebeld en uiteindelijk lauw en slap gekregen Wij doen het nooit weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corriene
22 februari 2021

Pizza was koud. Ik had zonder ui besteld en met garnalen, zat wel ui op en moest de garnalen zoeken, erg jammer. Bezorging was dit keer sneller. Meestal moeten we 1,5 tot 2 uur wachten voordat ons eten bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Poepstra
20 februari 2021

Gvd mijn pizza was zwart

Wiersum
20 februari 2021

Zeer tevreden

Anita Voos
20 februari 2021

Kregen een uur eerder eten zonder een mailtje. Een dik uur na het eten kreeg ik een mailtje dat het eten onderweg was. Verder weer heerlijk gegeten! 😃

M. Hendriks
20 februari 2021

Handig bestellen en betalen online. De bezorging was perfect op tijd en de pizza's erg lekker! 👌🏽

A. Schuuring
18 februari 2021

We vonden het heel lekker wat we besteld hadden. Ook de afhandeling was prima! Goede service!

Jasper
17 februari 2021

Super service!

Rudy
14 februari 2021

Heerlijke malse spareribs. Aanrader.

Scheltens
13 februari 2021

Weer heerlijk gegeten😃

Andrea
13 februari 2021

Het eten was erg lekker

Ankie
13 februari 2021

Was echt veel te veel, dat vind ik jammer want gooi niet graag eten weg. Maar het was heerlijk en daar ging het om.

Mario
11 februari 2021
Rick
6 februari 2021

Super lekker en fantastische smaak! Ook de salade als de aardappelschijfjes zijn heerlijk. Pizza’s zijn ook geweldig. Kortom een dikke aanrader!

A.Wieringa
6 februari 2021
Eefje
6 februari 2021
Lenny
6 februari 2021

Waarschijnlijk hebben jullie een telange bezorgroute, want het eten was lauw. We wonen zo dicht bij, maar daarom als laatste aan de beurt. Jammer.

Peter Boersema
4 februari 2021

De döner kebab en de kapsalon smaakten heerlijk!

Douwe Ruben
3 februari 2021
Amanda
3 februari 2021

Had voor 18:00 uur besteld maar het eten kwam 40 min te laat. En het eten was lauw geworden

Amber vos
2 februari 2021

Eten was erg koud al

Jesse
1 februari 2021

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
30 januari 2021

Helaas was een vorige pizza van jullie een stuk beter. De vorige keer gebruikten jullie verse zalm, nu gerookte zalm, waardoor het erg zout was. De smaak van de pizza viel helaas erg tegen.

Sjon vd laan
30 januari 2021

Erg goed

W.Gevers
30 januari 2021

De pizza was ONTZETTEND zout en op enige plaatsen zwart verbrand!,

Sovann
30 januari 2021

Ze zijn mijn blikje fanta vergeten en de bezorging was een uur later dan wat ik had gevraagd.

Hazekamp
30 januari 2021

Goed bereid, heerlijk gegeten, keurig op tijd stond het klaar.

monique
29 januari 2021

Goede kwaliteit, maar ontzettend veel, ook voor een grote eter zoals wij zijn.

Roy
29 januari 2021

Bijna 2 uur moeten wachten

Sijbesma
29 januari 2021

Zeer tevreden met de bestelling van de spareribs! Smaakte erg goed en heerlijke gekruide aardappel schijfjes erbij en een frisse salade! Aanrader!

Jannie
27 januari 2021

Eer heerlijke pizza gegeten

Egbert
26 januari 2021

Heerlijke pizza's.. Jammer dat ze bij ons in het dorp niet bezorgen... En wel 'n dorp verderop... En dan rijden ze door.... Precies ons dorp🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

Anita Schuiten
25 januari 2021

Heerlijk gegeten en de pizza’s waren heerlijk warm !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Velde Harsenhorst
24 januari 2021

De pizza's waren heerlijk.

Bert Meijer
24 januari 2021

Het eten is een echte aanrader. Extra producten op een gerecht is blijkbaar een lastig proces de laatste twee keer ging dit mis.

Peter Boersema
23 januari 2021

De döner en kapsalon smaakten heerlijk. Alles was keurig op tijd klaar. We komen vast nog eens langs.

Zwart
23 januari 2021

Lekker en goed eten. Soms iets te lang wachtten

..
22 januari 2021

Sneller als gepland geleverd, prima smaak en grote porties

Irene
22 januari 2021

Zoals ook elke keer hiervoor; heerlijk gegeten! Fijne service, bezorging prima op tijd.