Avaliações de Venezia Winsum

Avaliações recentes

4.0
Douwe & Inge Ruben
Hoje
Jessika
Ontem
Freddie
29 março 2023

Grote portie. Goed warm bij aankomst

John
28 março 2023
Frank Jakobs
26 março 2023

Heerlijke sparribs.

Linda
19 março 2023

Lekker gegeten , goed van smaak, en op tijd afgeleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cocori
3 março 2023
Gerbrand
2 março 2023

De Pizza's waren goed warm, vlot bezorgd en hadden heerlijk veel topping. Aanrader.

A D
28 fevereiro 2023

Lekker eten en precies de bezorgtijd die ik gevraagd had.

Corina
19 fevereiro 2023

Ondanks de drukte op zaterdagavond was mijn telefonische bestelling snel klaar Knapperige aardappelschijfjes en zoals altijd superlekkere spare ribs

Lianne
18 fevereiro 2023

Lekker snel. Had ik niet verwacht na vorige keer

Kuster
16 fevereiro 2023

Heerlijk van smaak, goed warm en het pizzadeeg uitstekend.

Henriet Bonbon
12 fevereiro 2023
H. Kramer
11 fevereiro 2023

Heel lekker en heel snel!

Henk
29 janeiro 2023

Heerlijke pizza’s; jammer dat de bestelde knoflooksaus niet meegeleverd was

Fam. Feiken
26 janeiro 2023

Smaakte prima

Elly
24 janeiro 2023

eten is goed. Prima op tijd bezorgd.

Stuut
21 janeiro 2023
F. Fischer-van Deventer
21 janeiro 2023

Heerlijk als altijd en precies op tijd gebracht.

Jan
19 janeiro 2023

De kapsalon kipdoner was erg lekker, zeker een aanrader!

Edwin Woldenga
18 janeiro 2023

HEERLIJK

Fam. Feiken
17 janeiro 2023

Prima en smaakte lekker

Marianne
16 janeiro 2023
Akker
16 janeiro 2023

Smaak van eten was goed. Op bestelde tijd stond het ook klaar maar ik had een gyrosschotel besteld maar heb een shoarma schotel gekregen.

Patrick
8 janeiro 2023
Kuster
7 janeiro 2023

Mooie smaak, heerlijk warm en tot het einde van de pizza toe heerlijk.

Marja
6 janeiro 2023

Smaak, temperatuur en hoeveelheid zijn sltijd goed. Maar gaat regelmatig wat mis met de bestelling. Laatste keer hadden wij 2x nr 98, schotel kipfilet, 1x met als extra champignons. Kregen we als extra kaas, terwijl 1 van ons daar allergisch voor is en de ander het niet lust. Niet teruggegaan door tijdgebrek, maar weten uit ervaring dat ze het goed oplossen als je het meld.

Leonie
3 janeiro 2023

3 uur moeten wachten op de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
2 janeiro 2023

Meer als een 3 kwartier te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerda Smit
31 dezembro 2022

Super eten, goed levering. Wij waren dik tevreden!!!

Iris van Empel
28 dezembro 2022

Lekkere pizza en lief personeel :-)

Silvia
22 dezembro 2022
Mike de Boer
22 dezembro 2022

Eerder bezorgd dan de aangeven tijd en het eten was heerlijk.

Ronnie hut
19 dezembro 2022

Hallo de pizza was dit keer heerlijk helemaal opgegeten dit keer heb wel eens mindere pizza bij jullie weg gehad maar deze was helemaal super gemaakt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Boersema
17 dezembro 2022

We hadden een heerlijk broodje döner kebab en een kapsalon. Dat was weer smullen.

Wieke
13 dezembro 2022
Johan
11 dezembro 2022
De Weerdt
11 dezembro 2022

Het eten smaakte voortreffelijk! Was op tijd klaar en keurig ingepakt.

T.Feijen
10 dezembro 2022

Het was niet echt warm meer. Hemelsbreed wonen we, zeg 500 meter van station. Beetje jammer.

Iris van Empel
10 dezembro 2022
Joyce
7 dezembro 2022

Heerlijke pizza en soep

Marc
29 novembro 2022

Bij aankomst van de bestelling was het eten niet heel warm meer, erg jammer want normaal is het altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
27 novembro 2022
Elsa Hesseling
24 novembro 2022
Jeanette
20 novembro 2022
BafloBill
16 novembro 2022

Super top gegeten! Ideaal bezorgen!

Jaap
12 novembro 2022

Bezorger was de pizza's vergeten afgegeven gelukkig kwamen we er zelf optijd achter

Jules
11 novembro 2022

Lekker en op tijd alleen vroeg ik mij te bellen bij aankomst en dat is niet gebeurd. Ik vroeg dit voor een reden want de honden gaan af en mijn huisgenoot werkt vanuit thuis. Dus volgende keer wel graag even bellen bij aankomst dan krijgt hij ook fooi. ;p

Rene Vis
4 novembro 2022

Het eten is heerlijk, goeie porties. De bezorging is op tijd en de bezorger vriendelijk.

Geertje
4 novembro 2022

Pizza was niet erg warm. Smaak was goed. De bezorger erg vriendelijk.

Jeanette en anton
30 outubro 2022
Catharina
28 outubro 2022

Weer dikke prima 👍🏻 heerlijk gegeten

Dennie
26 outubro 2022
Charlotte Verhijde
22 outubro 2022

Tot 2 maal toe stokbroodjes vergeten. Gelukkig op een prettige en vriendelijke manier opgelost. Wel was het eten aan de koude kant. Wat niet zo gek is na 40 minuten onderweg te zijn geweest. Al met al wel lekker gegeten!

Annicka
22 outubro 2022

Eten was koud. Kapsalon zat geen sla op. Verwachte bezorgtijd 19:25, was er om 18:30.

Trijntje Horn
22 outubro 2022

Eten moest naar Eenrum en kwam iets te koud aan, pizza deeg ietwat droog en mag iets meer beleg op. Spareribs waren heerlijk, aardappelen goed gekruid en de pasta carbonara zeer smakelijk. Bezorger vriendelijk en netjes.

Sjors
20 outubro 2022

De bodems van de pizza’s zijn echt niet lekker, daar moet wat aangedaan worden.! Voor de rest prima!

Danny
17 outubro 2022
A. Koster
12 outubro 2022

Lekkere pizza's en aardappelschijfjes, snelle en vriendelijke bezorging, was prima!

Nathalie
9 outubro 2022

Snelle levering! Mijn kind was blij met de tortellini's :))

Leonie Raangs
30 setembro 2022
Susanne
30 setembro 2022

De pizza's waren heerlijk, alleen de bezorging was weer later dan aangevraagd, waarbij we ook nog aan hadden gegeven liever eerder bezorgen dan later. Helaas is dit niet de eerste keer.

Bianca
25 setembro 2022

Dacht 3 x is scheepsrecht en nu vast allemaal prima. Maar het eten was koud, vorige keer de spareribs erg droog en de keer daarvoor hadden we een verkeerde bestelling waardoor het langer ging duren. Het is jammer, we waren altijd zo goed te spreken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peters
25 setembro 2022

Pizzas waren niet hele warm en de ui en het ei waren nog praktisch rauw. Een van de pizzas moest een margarita zijn maar we ontvingen een totaal andere pizza. We hadden honger dus geen probleem van gemaakt. Smaak was verder ondanks met name het rauwe ei redelijk tot goed.

Wolthof
25 setembro 2022
Jl Wegman
24 setembro 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Ronnie
24 setembro 2022
Heitman
16 setembro 2022

Ik had om kwart voor zes gevraagd om het eten. Kreeg mail dat ik het eten om 6 uur mijn eten zou krijgen, Maar het eten kwam pas om twintig over zes

Edens
16 setembro 2022

We hebben het wel eens lekkerder bij jullie gehad en het was ook niet heel warm

F. Fischer-van Deventer
15 setembro 2022

Heerlijk eten, grote portie. Bezorging een beetje laat.

Gils
15 setembro 2022

Het was al even geleden dat wij besteld hadden omdat het de vorige keer wat tegenviel. Ook nu vonden we het eten niet geweldig. De sla oogde niet heel fris, de carpaccio was wat dik en de spareribs smaakten soms wat te ver aangebakken. Niet heel enthousiast dus...

Bianca
13 setembro 2022

Pizza’s waren prima. Echter de spareribs wat droog. Verder prima gegeten

Familie x
11 setembro 2022

Prima

E Niewijk
9 setembro 2022

1 uur te laat

Werkman
8 setembro 2022

Lekker en prima porties.

Jl Wegman
3 setembro 2022

Eerlijk gezegd bestelden wij de pizza's ergens anders maar vanaf nu niet meer! Echt zooo lekker, knapperige groenten, niet zo zout dus ja, nieuwe favoriet!

Mike
2 setembro 2022
Lisa
29 agosto 2022
Arjen
28 agosto 2022

Deze bestelling kwam precies 1 uur later dan aangegeven tijd. Eten was wel goed

Bakker
26 agosto 2022

Na bijna 2,5 uur werd eindelijk ons eten bezorgd. Bestelling incompleet, gebeld en het zou zo snel mogelijk bezorgd worden. Na in totaal 3 uur eindelijk de bestelling ontvangen. Eten smaakt goed, maar dit is niet voor herhaling vatbaar.

martin appelo
26 agosto 2022

de bezorgde pizza's waren behoorlijk afgekoeld en moesten daarom opnieuw in de oven om ze op temperatuur te brengen

Springintveld
20 agosto 2022

Het eten was heerlijk warm.

Van dijk
20 agosto 2022

1 1/2 uur voor het bezorgen van 2 pizza’s vind ik wel heel erg lang.

Anema
17 agosto 2022

Keurige bezorging door vrolijke jongen. Eten was lekker, kofta was wel erg zout

Knoop
16 agosto 2022

De Spareribs heb ik niet vaak zo lekker gegeten, meer vlees dan botten. En als je het bot pakte viel het flees er af.

Johan
15 agosto 2022

Heerlijk gegeten 👍

Natasja Reehorst
7 agosto 2022

Heerlijk gegeten, lekkere carpaccio en hele goede spareribs!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjors
7 agosto 2022

Smakeloze pizza bodem, voor de rest prima! Bezorgen ging super snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Uppie
5 agosto 2022

Het was lekker

M
5 agosto 2022
André
5 agosto 2022

Rond 16:00 bestelling online gedaan, 17:10 beloofde bezorgtijd, 17:40 was de bezorger er pas....toen was ik dus net als de vorige x al weg omdat ik moet werken om 18:00.. Het eten is altijd wel super lekker hoor, dat was echt top !! Wij bestellen voortaan bij een ander.

Rik
5 agosto 2022

Was helemaal top! En meer dan genoeg

Antje
4 agosto 2022
Jacob
3 agosto 2022

Denk dat de bezorger verdwaald was, eten was kwartier later en er in 1e instantie geen acht op geslagen Eten was al aardig afgekoeld en dit zijn we niet gewend

Bianca
31 julho 2022

De kapsalon kipdonor was niet zoals we gewend zijn. Aardappels slap en er zat geen sla in. De knoflooksaus lag er dik bovenop Ook was de maaltijd niet heel erg warm meer. Normaal zeer tevreden maar nu beetje teleurgesteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C. Batema
30 julho 2022

Op de pizza salami zat erg weinig salami, niet zoals we gewend zijn bij jullie. Jammer.. derest was prima.

Jo
24 julho 2022

Eten was goed. Bezorgen duurde lang. Er miste stokbrood bij de kruidenboter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte
24 julho 2022

Eten was lekker en snel bezorgt. Jammer alleen dat de pizza's niet warm meer waren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F. Fischer-van Deventer
23 julho 2022

Werd op de minuut nauwkeurig bezorgd en was weer heel lekker.

Rk
22 julho 2022

Perfect op tyd

F. Fischer-van Deventer
21 julho 2022

Het was heel lekker. Voor herhaling vatbaar.

Johan
21 julho 2022

Duurt altijd wel lang voor het bezorgd kan worden, dat zou beter kunnen en moeten denk ik . Kwaliteit en smaak is prima

Rik Meerveld
20 julho 2022

De bestelling werd een half uur later dan de verwachte tijd bezorgd. Het verkeerde werd afgeleverd en het eten was verre van warm. Erg jammer wand we hebben ook wel eens anders mee gemaakt.

Jeanette en anton
17 julho 2022
Edens
16 julho 2022

Lekker eten en op de tijd bezorgd zoals afgesproken 👍🏻

Bianca
15 julho 2022
Wim Bakker
14 julho 2022

Keurig verzorgd en bezorgd!

Van der Veen
12 julho 2022

Op tijd klaar en was lekker

Catharina
12 julho 2022

Supersnel en met een ontzettend vriendelijke glimlach bezorgd, daarnaast zoals we van jullie gewend zijn was het eten heerlijk!!

Johan
10 julho 2022

Snel bezorgd. Maar de pizza is voor de zoveelste keer lauw.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moniek Rotman
5 julho 2022
Catharina
1 julho 2022

Wederom dikke prima en voor herhaling vatbaar, hebben allemaal lekker gegeten!

Johan
28 junho 2022

De spaghetti was niet warm , de smaak overigens heerlijk . Het wordt structureel op het verkeerde adres bezorgd, dat is wel een aandachtspunt. Er gaat qua bestelling nog wel eens wat mis, maar het eten is altijd heerlijk.

Ronald
28 junho 2022

Vriendelijke

Julie
27 junho 2022

Lekker eten, keurig optijd

Veenstra
26 junho 2022

16:55 als beloofde bezorgtijd, 17:25 was de bezorger er....dus de vrouw en onze zoon hadden lekkere pizza en ik moest om 17:20 naar het werk met lege maag, dus de 2 euro fooi is weer terug gegaan in het potje thuis.

José
25 junho 2022

Hartstikke lekker. En snel geleverd ook. Alleen bij beide pizza’s was de bodem aan de onderkant grotendeels zwart. Dat smaakte wat minder. Verder alles naar wens!

Jan de Vries
24 junho 2022

Lekker eten. Aardige berzorgster.

F. Fischer-van Deventer
23 junho 2022

Het was heel lekker. Het werd wat te laat bezorgd, maar niet heel veel te laat en met excuses.

Niels
21 junho 2022
Ina
20 junho 2022

Ik miste de artisjok.... Bezorger kwam met harde muziek het dorp binnen ...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hendrikje
19 junho 2022
J van der Kooi
19 junho 2022

Eerst laat de bezorger al het het eten over straat vallen. Na een half uur was er weer nieuwe bestelling onderweg. Maar die was lauw en niet helemaal compleet/vergelijkbaar met onze orginele bestelling. (Orgineel Extra saus er bij besteld en een opmerking over geen paprika en ui wat we dus wel bij de eerste genoemd hadden maar bij de 2e niks mee gedaan was.)

Arjen
17 junho 2022

Top bezorger, en bedankt met het luister naar de aanvragen bij bestelling. Deze levering was top!!

Berghuis
16 junho 2022

Normaal altijd dik tevreden ! Echter de pizza bodems waren nu zacht , en de kabab was niet goed doorgebakken en laf.

Hencora
15 junho 2022

Super!!

K
11 junho 2022

Het was echt heel lekker en meer dan genoeg maar wel aardig duur.

De noord
10 junho 2022

De aardappeltjes waren slap en sommige niet helemaal gaar. De kip was op sommige plekken wat zwart verbrand. De rest was goed te eten.

Klaas de Vries
6 junho 2022

Bezorging was 25 minuten later dan aangevraagd

Jan
6 junho 2022
Baflo Bill
6 junho 2022

Heerlijke pasta en prima pizza’s! De goedlachse blije uiterst correcte bezorger is een topper!! Die houdt van zijn werk en klanten!

Annicka
6 junho 2022
Jacqueline
6 junho 2022

De lamachun was aan de buitenkanten super hard terwijl de binnenzijde van de lamachun erg taai was. De beide lamachuns zijn niet opgegeten maar weggegooid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Z
5 junho 2022
Peter
4 junho 2022

Heerlijk broodje döner kebab en ook een heerlijke kapsalon

Jan-Willem
2 junho 2022

Snel bezorgd en zeer royale porties, smaakte weer prima

Frank Jakobs
29 maio 2022

Spareribs waren in tegenstelling tot andere keren niet lekker. Vet en ze waren volgens mij de marinade vergeten.Jammer want ven veeeeel beter gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
29 maio 2022
Lianne
29 maio 2022

De pasta smaakte goed. De bezorging is eigenlijk altijd sneller dan aangegeven wordt in de mail. Ik kreeg wel een bakje kruidenboter, maar helaas zijn ze het brood vergeten deze keer..

Heleen Baartmans
26 maio 2022

Het was heerlijk,voor herhaling vatbaar 👍

Gert Jan
26 maio 2022

Pizza mooi op tijd bezorgd en was erg lekker. Ik gaf op de bestelsite aan om 2 euro fooi te geven, echter blijkt dit bij navraag aan de bezorger niet bij hun terecht te komen maar te worden gebruikt voor de brandstofkosten. Dit vind ik een kwalijke zaak. Je betaalt immers al 2,5 euro bezorgkosten. En een fooi is bedoeld voor de bezorger. Hier moeten jullie iets aan doen. Voorlopig vink ik de fooi dus niet meer aan, totdat ik weet dat het goed terecht komt. Verder ben ik tevreden over de kwaliteit.

Guikema Rijwielhandel
25 maio 2022

Om half 10 online pizza besteld na een groot verhuurevenement. Super kwaliteit! Heerlijk gegeten! Kleine aanmerking op de carpaccio. Jammer van de Ijsbergsla onder in de keurige bak waarin de carpaccio wordt geleverd.

Yvonne
20 maio 2022

Snel bezorgd

Ronald
14 maio 2022

Top pizza’s en goede bezorging!

Antje
13 maio 2022
Jeanette en anton
8 maio 2022

Eten was perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerwin Schaaphok
7 maio 2022

Verkeerde gerecht meegegeven maar prima opgelost door nieuwe gerecht snel klaar te maken en we mochten verkeerde gerecht houden.

S
7 maio 2022

Lekker Juiste tijd klaar Prijs beetje te hoog

Nathalie
5 maio 2022
Catharina
5 maio 2022

Het was weer heerlijk , snel en vriendelijk bezorgd en voor herhaling vatbaar.

Terpstra
3 maio 2022

Perfect duidelijk lekker goed eten en bezorgen mogelijk

José
1 maio 2022
Nick
29 abril 2022

Het eten was weer heerlijk!!

Yvonne
27 abril 2022

Snelle levering…heerlijke pizza

Collin waldmann
18 abril 2022
Y
16 abril 2022
FD
13 abril 2022

Prima zaak. Voldoende en goed e kwaliteit. Groente apart meegegeven zodat deze niet warm kan worden. Ook de gebakken aardappelschijfjes zijn geweldig. Als er een verbeterpunt kan zijn dan is dat de knoflooksaus. Voor een keer wel eens lekker, maar zie deze niet graag standaard bij kebab.

José
9 abril 2022

Was weer heerlijk, geld meer dan waard :)

Sijtze de Vries
7 abril 2022

Was heerlijk goed verzorgd en nog lekker warm in Kloosterburen aangekomen. 👌🏻

Annicka
6 abril 2022

Top

Anema
5 abril 2022

Perfect op tijd kwam het lekkere eten met keurig de extra's erbij!

Auwert Postmus
4 abril 2022

Gerechten koelen snl af. Verder prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stuivenberg
4 abril 2022

De bodem van de pizza was op sommige plekken zo dun ,dat deze aan de doos geplakt zat ,zelfs erafschrapen was niet mogelijk ,dit is dus echt een verbeterpunt ,verder was de pizza wel rijkelijk gevuld .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rudi
2 abril 2022

Het was lekker en heel veel voor een eenpersoonsportie! Voor herhaling vatbaar

Moniek Rotman
1 abril 2022
Samuel
31 março 2022

The taste was good however the Pizza was burnt from the top and stuck to the carton.

Amanda Schuls
31 março 2022

Er zat weinig smaak aan de pizza’s en er leek veel minder beleg er op te liggen dan bij de vorige keren dat ik besteld had. Ook de salade zag er karig uit. Wat fijn was dat de bestelling wel optijd klaar was.

Jeroen Tiehuis
29 março 2022

Iets te zout

Lianne
28 março 2022
Bart
27 março 2022

Veel te laat geleverd na 2x gebeld te hebben

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Trees
27 março 2022

Was heerlijk en op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

IW
26 março 2022

Bij het plaatsen van de bestelling stond 17:40, maar in de mail 17:50. Om 17:50 daadwerkelijk opgehaald, maar het eten was bijna koud. Desondanks wel goed eten.

Yorick
25 março 2022

Lekker eten!

Joyce de Graaf
24 março 2022

Heerlijk gegeten

Van der Veen
23 março 2022

Snel geregeld en heerlijk gegeten

L.J. Wegman
21 março 2022

In tegenstelling tot normaal had de pizza iets te lang in de oven gezeten. ( hier en daar verbrand ) Beschouwen we dus maar als incident. Normaal gezien altijd prima :) Bezorging was super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
20 março 2022

Heerlijk gegeten! De aardappelschijfjes waren lekker knapperig en zelfs nog warm en er was meer dan voldoende vlees op de schotel. De bezorging was ook mooi op de aangegeven tijd, kortom heel tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pathrick
20 março 2022

Het eten was pislauw. Smaak is prima. Bij binnenkomst heel netjes te woord gestaan door de dames altijd. Ik zal zeggen dat u er bent. Terwijl de bestelling allang klaar staat op de pizza oven, laten ze je nog gewoon staan wachten. Best jammer vind ik. Kwestie van organisatie lijkt me.

Freddie
18 março 2022

Grote portie Snelle bezorging

M
18 março 2022
Sandra
17 março 2022

Ik was 10 min voor de bestelde tijd aanwezig om mijn eten af te halen en toen was het al klaar maar de aardappels waren ook al lauw/koud. Bij het vlees waren verschillende stukjes verbrand en ik had bij de salade gevraagd om alleen sla en tomaat maar ik kreeg alles. Al meerdere keren lekker gegeten hier maar deze keer helemaal niet helaas.

Moniek
17 março 2022

Bezorging duurde dit keer behoorlijk lang

Simon Huizer
16 março 2022

Vind het belachelijk dat ik 0.15 voor een plastic zakje moet betalen waarin het niet geleverd wordt.2x trouwens al,dit vindt afzetterij .(principe kwestie) het gaat me niet om die 0.15 cent.

Tim
15 março 2022
L.Bebingh
14 março 2022
Annelieke Grootenhuijs
14 março 2022

Ik had de verkeerde bestelling bezorgd gekregen snel opgelost met nieuwe bestelling de bezorgster was chagerijnig zei niet eens sorry en gooide bijna de bestelling in mn hand. En het eten was niet lekker aardappelschijfjes slof en de kip doner taai. Erg jammer voor dat geld. Ben dit nier gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Svd meer
12 março 2022

Deze keer aanzienlijk slechter..spare ribs hard en aangebrand..en sinds de laatste 2 bestellingen lijkt er een andere zoete saus over de spare ribs te zitten...ik vind het teveel en te sterk van smaak

Klaas-Anne Harmanny
12 março 2022

Super service

Loek van Dijken
7 março 2022

Het eten is altijd heerlijk. Alleen jammer dat er niet wordt gekeken naar de bezorgtijd die je opgeeft. Hebben al een paar keer gehad dat het eten veel eerder wordt bezorgd dan wij hebben opgegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjoerd Vitters
6 março 2022
Tannie Walhout
3 março 2022

Lasagne was alleen vlees heel veel vlees vooral shoarma En lasagne was heel veel kaas mozzarella vooral. Hele dikke laag. Ontzettend zwaar. Helaas beide gerechten grotendeels weggegooid.

Ineke
26 fevereiro 2022

Een paar keer lauw tot koud eten gehad, aangegeven bij het bestellen. Het is nu superwarm en lekker. Er wordt dus wel geluisterd naar kritiek.

Niels
25 fevereiro 2022
Willem storm
23 fevereiro 2022
Jacob
21 fevereiro 2022

Hebben vaker besteld en altijd prima, deze keer was teleurstelling De gyros was niet te eten, kapsalon zat weinig vlees in en de pasta was ook zozo.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Schikan
20 fevereiro 2022

Bij pasta mama mie geen ui bij, zat er wel bij. En de calzone carbonara was lauw.

Simon Huizer
17 fevereiro 2022

Als u 0.15 cent rekent voor een plastic zakje en het wordt geleverd zonder zakje ,vindt ik het niet rieel dat het niet in een zakje geleverd wordt. het gaat me niet om de 0.15 cent maar om het principe.

Jo
16 fevereiro 2022

Super lekker eten en altijd op tijd gebracht

Ronnie hut
14 fevereiro 2022
Jan Helder
13 fevereiro 2022

Het eten is prima van smaak en ruim voldoende. Het tijdstip van bezorging was dicht bij het gewenste. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel Snip
13 fevereiro 2022

Het eten wat we kregen was lekker, alleen er miste 1 pizza hierover gebeld en ze wouden hem wel naleveren maar dat duurde dan een uur dus daarvoor bedankt. Maar voor de rest prima.

Nina
13 fevereiro 2022

Paar keer vergeten 2 pita broodjes bij de bestelling tedoen heb het wel aangeven maar zat er niet bij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Onno-Jan
12 fevereiro 2022

Goed te nassen

Heleen Baartmans
9 fevereiro 2022

We hebben heerlijk gegeten ,al was in de mail gezegd dat het eten om 18.15 zou komen was het er heerlijk warm om 17.30. Super

Svdm
9 fevereiro 2022

Supersnel en heerlijk

Post
6 fevereiro 2022
Peter
3 fevereiro 2022

De pizza was heerlijk, maar behoorlijk afgekoeld toen we thuis waren. Daarom maar met deeltjes in de magnetron gedaan. Dit ging wel ten koste van de krokante bodem.

Reinder Steenbergen
1 fevereiro 2022

Bezorging was exact op de afgesproken tijd.

Jaap
29 janeiro 2022

Helaas pizza was koud/lauw. Maar de pasta goed heet gelukkig! Volgende x beter

Sjoerd
29 janeiro 2022
Heitman
28 janeiro 2022
Laura
28 janeiro 2022

The spareribs are excellent! We tried both sweet and hot and they were both delicious.

Kuizenga
24 janeiro 2022

De pizza’s waren niet gaar en koud. Zelfs de aardappelschijfjes waren slap. Erg jammer !

Danny
24 janeiro 2022
Fjm Stiekema
23 janeiro 2022

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannet
23 janeiro 2022

Snelle levering en lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kruizenga
23 janeiro 2022

Lekker Netjes verzorgd Genoeg

Iris
23 janeiro 2022

Pizza's waren heerlijk! Bezorging duurde wel erg lang, ze waren er nog later dan de verwachte bezorgtijd.

Jeannette Meijer
23 janeiro 2022

1 pizza was niet datgene wat wij hadden besteld en kipschotel dreef in het vet!!

Andre Veenstra
22 janeiro 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten !!!

Allieda Wieringa
21 janeiro 2022

Het eten was lekker, alleen de pizza's waren lauw. Dat vonden wij ontzettend jammer. Kapsalon was lekker.

Niels
20 janeiro 2022
Johan
18 janeiro 2022

De bestellingen gaan tot dusver nooit goed , er mist altijd wat . Iets onbenulligs deze keer was dat er 15 ct voor een tasje werd gerekend, terwijl ik er niet om gevraagd heb, maar ook niet de dozen in een tasje meegekregen . De knoflook saus ontbrak ook. Echter een groot compliment voor de smaak , want het was heel erg lekker en dat is bijna altijd zo . Vandaar toch 5 sterren

Harrie
17 janeiro 2022

Pizza's besteld, de ene was prima, de andere zou een Pikanto moeten zijn met extra ui en champignons, Die zaten erbij idd maar geen rosbief geen spek geen peper en geen paprika, alleen kaas en salami, dus gewoon een heel andere pizza. Beetje jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

?
16 janeiro 2022

Er zaten stukjes verbrand vlees en groente tussen.

Brondijk
15 janeiro 2022
Bouland
13 janeiro 2022

Spareribs goed van smaak. Levering super snel

Edze
12 janeiro 2022

Makkelijk online bestellen en heerlijk eten . Doorgaan zo !

Esther
12 janeiro 2022

Prima pizza’s, snel en vriendelijk bezorgd.

Kees van der naald
12 janeiro 2022

Na een paar ik lauw tot koud eten,was het dit keer harstikke goed toppie

Moniek
11 janeiro 2022

Ik kreeg als bezorgtijd 18.10 uur door en tot mijn verbazing kwam de bezorger al tegen half 6, dus topservice en leuke bezorger

Erika
9 janeiro 2022
Posthuma
9 janeiro 2022

Super lekker eten en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
9 janeiro 2022

Na 2 uur op de bestelling gewacht te hebben, waar we alle begrip voor hebben!! Was het wel een teleurstelling dat de pizza lauw was!!

Gerben Hielko Postma
8 janeiro 2022

Super lekker. En sneller bezorgd dan doorgegeven was. Toppie

John
8 janeiro 2022

Goed eten. Vriendelijke mensen

Dinand
7 janeiro 2022
Marlies Lodewegens
6 janeiro 2022

De pizza's en pasta waren heel lekker, fijn dat het ook niet vettig was (zoals wel eens het geval is bij pizza's). Enige jammere was dat op de pizza basili geen pesto zat zodat die pizza wat saai smaakte. De overige gerechten waren erg lekker.

Marnik bolhuis
6 janeiro 2022

Hele goeie mop. Lekker eten, heel erg bedankt toppers.

Slagter
5 janeiro 2022
Anouska
4 janeiro 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging!

Antina8
2 janeiro 2021

Wij halen best wel vaak eten en dat is altijd heerlijk. De laatste tijd hebben wij het laten bezorgen en dan is het jammer dat het bijna koud is.....en dat terwijl we vlakbij wonen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian Martens
2 janeiro 2021

Koud en de groenten die erop zaten waren rauw

Groenhof
2 janeiro 2021

Lekker eten voor goede prijs. Bezorging was ook naar gewenste tijd.

Rotman
2 janeiro 2021

Gewoon prima

Elly
2 janeiro 2021

Was een heerlijke pizza, kon alleen wat warmer. Dus voor herhaling vatbaar.

Annicka
2 janeiro 2021
F. Fischer-van Deventer
31 dezembro 2021

Heerlijke pizza's, royaal belegd. Mooi op tijd bezorgd.

Arjan Speksnijders
30 dezembro 2021

Hele duidelijke bestelsite. Wordt prima op de hoogte gehouden van de bestelstatus. De pizza was zoals gewoonlijk weer super lekker. Pizzeria Venezia is een enorme aanwinst voor Winsum.

Carina
29 dezembro 2021

We misten de mayo en 3 bakjes knoflooksaus waar we wel voor hebben betaald, dat was jammer. Verder prima eten.

Rob de Roos
29 dezembro 2021

Lekker.

.
28 dezembro 2021
Daniel
28 dezembro 2021

Lekkere pizza’s, pasta zalm was ook lekker. De knoflooksaus is een aanrader voor de pizzakorst. Prijzen zijn eerlijk, zeker als je afhaalt op dinsdag.

J
26 dezembro 2021
B.oltmans
26 dezembro 2021

Prima eten! En genoeg

P
25 dezembro 2021
Martin Rozema
24 dezembro 2021

Erg lekker eten. Was meer dan genoeg. Zeker een aanrader

Bouwman.
22 dezembro 2021

Het was heerlijk. We komen zeker weer langs.

Hellinga
21 dezembro 2021
Hennie Beute
19 dezembro 2021

De pizza’s waren lekker maar lauw. En we hadden gevraagd om iets weg te laten op de ene pizza en iets anders toe te voegen maar dit was helaas niet gebeurd. Jammer maar ws druk door de lockdown

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Slagter
19 dezembro 2021

Eten op was er op de afgesproken tijd , nog goed warm en meer dan genoeg.

auke
17 dezembro 2021

Eten was erg lekker! Bezorging ging ook veel sneller dan verwacht!

Hencora Boven
16 dezembro 2021

Het eten was door de te laten bezorging lauw

Marjan Hofman
15 dezembro 2021

Was lekker heet, in tegenstelling van vorige keer. Top pizza, thanks.

Veenwijk
12 dezembro 2021

2 uur wachten is wel heel lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martinique
12 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Iedereen had iets anders gekozen maar alles was lekker en overal ruim voldoende van. We werden goed 9p de hoogte gehouden over de status van onze bestelling en de bezorging g was zelf eerder dan verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam moorlag
11 dezembro 2021
Janneke van der Laan
10 dezembro 2021

Pizza was niet heel warm meer maar was lekker van smaak

Luurssen
9 dezembro 2021

Top bedrijf

Amanda de Blécourt
9 dezembro 2021

Eten werd een half uur te laat gebracht. Ook hadden we het verkeerde eten gekregen. Is wel weer opgelost maar was wel een teleurstelling.

Remco
9 dezembro 2021
Gerry oomkens
4 dezembro 2021

Eten was goed alleen niet zo warm meer . Bezorging binnen de afgesproken tijd

Berends
4 dezembro 2021

Prima geregeld. Lekkere spare ribs en ruim voldoende.

Ina Datema
4 dezembro 2021

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen, direct online betalen en de bezorging was prima op tijd. De pizza's waren heel lekker.

Auke van der Velde
3 dezembro 2021

- op tijd klaar. - het was super lekker! - het was wel veel….dus we kunnen nog een keer ervan eten! Prima dus!

R Kranenburg
2 dezembro 2021

Perfect service

Meijer
1 dezembro 2021

Oven aan moeten doen. Pizza's waren echt koud.

Jo
30 novembro 2021

Super lekker eten en lekker warm bezorgd

Manou
25 novembro 2021
Rivka
20 novembro 2021

Was lekker maar miste de gorgonzola

Veenwijk
20 novembro 2021
Vos
19 novembro 2021

Lasagne was veel te zout en te nat. Kaas niet egaal gesmolten, klompen kaas. Ben beter van jullie gewend . Het eten niet opgegeten.

Boonstra
16 novembro 2021
Schepenaar
15 novembro 2021

We hadden lekker eten alleen jammer dat er bij de shoarma kaas op was gedaan....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreeth
15 novembro 2021

Lekker en veel eten! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Ineke Wiersema
14 novembro 2021

Wij bestellen regelmatig iets bij jullie en het is eigenlijk altijd goed, op soms wat lauwe schijfjes na. Gisteren was het vlees ook weer prima maar de schijfjes en de pizza's moesten opgewarmd worden in de magnetron. Voor een bestelling van €80,00 vind ik dit wel jammer.