Beoordelingen van Venezia Winsum

Recente recensies van Venezia Winsum

4 sterren na 495 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk goed. Maar heb me tijdens het wachten op het eten groen en geel geërgerd aan het gepraat en gedrag van 1 van de bezorgers (ik hoorde de naam Jeffrey vallen) Jongen als je dit werk je niet aanstaat of ergens meer kunt verdienen zoals je zat op te scheppen tegenover je collega :DOE DAT vooral. Dan hoeven wachtende klanten zich niet te ergeren aan die dikke praat.. Danku!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorgen!! Top

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en lekkere pasta. Aardappelschijfjes mochten wel wat meer kruiden op, maar verder top.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd. De bestelling was alleen helaas niet compleet. 2 extra broodjes misten en de aardappelschijfjes bij het menu misten. Verder was de smaak uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waseen beetje aan de zuinige kant deze kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel, maar de gyros erg zout en de spare-ribs verbrand en stukken vlees liggen los in het bakje, kortom veel van alles maar niet echt lekker.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren weer heerlijk maar de kruiden op de aardappelschijfjes werden weer gemist

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij sommige pizzas ontbraken ingrediënten zoals gorgonzola. We zijn gaan halen (30 min uit en thuis) ipv bezorgen (2 uur wachttijd). De al betaalde bezorgkosten kregen we niet terug bij het ophalen. Pizza’s verder gewoon, niet heel goed of heel slecht.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op de afgesproken tijd .. Heerlijk gegeten zoals altijd

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak , grootte , vulling en bodem van de pizza waren uitstekend maar bezorging liet lang op zich wachten. "Is erg druk" werd gezegd na een telefoontje maar men had de klant hierover sneller op de hoogte kunnen stellen

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld, het eten is altijd van goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling ontbrak er voor het eerst iets, namelijk de saus. Hierover gebeld, vriendelijk te woord gestaan en ze zijn vervolgens speciaal naar Sauwerd gereden om de saus te brengen, met excuses en een extra salade. Helemaal top!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ontzettend lang. Na 2 keer bellen en zeggen dat het er zo aan kwam duurde het nog steeds ontzettend lang.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten nu voor de 3e keer echt heel lang wachten. Eten was 25 min. Te laat. Dit is echt super zonde. eten is verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zeer tevreden vandaag helaas de bodem van de pizza niet gaar. Sparerip was eerste stuk goed op smaak aldus mijn vriend maar de rest leek volgens hem wat ouder of anders gekruid en wat taaier. Jammer we verheugen ons altijd op de smakelijke bestelling maar was dit keer minder van kwaliteit. Zowel het vlees als de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en nog belangrijker: heerlijke en warme pizza’s

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en optijd bezorgd 👍🏻

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo rijk belegd, zelfs de puber kreeg hem niet op...

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren echt fantastisch 😋

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang. Eenmaal ontvangen was het eten niet wat we verwacht hadden . De lachmachun was niet zoals ik het vaker gegeten heb. Geen groente erbij en niet opgerold. De pizza was erg hard en overvol aan vet. Enkel de schotel was qua vlees oké.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de pizza beetje verbrand was.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke spareribs! Een aanrader

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurrde de verschrikkelijke lang

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel besteld, pita broodje ontbrak Broodje shoarma + kaas besteld, kaas ontbrak Vorige 2 bestellingen ook geen saus aanwezig (wel besteld)

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de bestelling niet als verwacht. 1 van de twee pasta zou zijn net romige tomatensaus??? Weinig van te zien dan te proeven. Ee bestelde calzone was de buitenkant verbrand en de inhoud nagenoeg rauw. 1 pasta was oke. Dus 1/3 bestelling oje 2/3 was niet oke. Jammer en ongekend matig slecht

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, ruime porties. Bezorging ruim voor de doorgegeven tijd. Al vaker hier besteld en dat gaat ook zeker nog wel vaker gebeuren

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima, is bezorgd volgens afspraak

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd! En heerlijk gegeten!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima deze keer!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superheerlijk gegeten, alleen veel te grote porties, teveel aardappelschijfjes dus moesten weggooien en dat is dan toch wel zonde. De kwaliteit was TOP

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlotte afhandeling en héérlijk eten!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten was lekker op smaak en goed warm.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk , En bezorging keurig optijd

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestelling waren drankjes niet geleverd. Gevraagd of deze nu konden worden nageleverd, kon niet...niet erg klantvriendelijk. Pizza was oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging iets mis met de elektriciteit waardoor ik lang mijn bestelling heb gewacht. Gelukkig ben ik goed geholpen en is het eten alsnog gekomen. Goede service en vriendelijke kok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Gyros was veel te zout, te sterk gekruid. Verder was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk, met inderdaad extra spinazie, maar de gevraagde extra champignons ontbraken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet alles op de pizza zoals besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas meer dan een half uur later en niet meer warm.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer slecht. Na bestelling werden we gebeld dat de door ons gewenste saus op was. Gezegd dat we geen andere saus willen. Bij bezorgen zitten er ongevraagd 2 bakjes knoflooksaus bij (niet besteld) en is er geen mogelijkheid voor geld retour! Dit is de zoveelste keer dat het mis gaat met bestellen bij Venezia en dat onze klacht niet wordt gehoord of opgelost. We hebben meermaals gebeld en proberen te overleggen, maar de manager geeft geen thuis. Waar de kwaliteit en service in de eerste maanden top was, is het nu beneden alle peil. We waren vaste klant met minstens één bestelling per week. Maar voor ons voorlopig geen Venezia meer. Teleurstellend.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en smakelijk!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging eerder dan verwacht 👍🏼

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk, maar helaas niet zo warm. Pizza is gewoon het lekkerst als ze goed heet zijn.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel oke. Eerder bezorgd dan was aangegeven en ook goed warm bij aankomst. Helaas was het behoorlijk vettig en was bij 1 pizza alles er half afgegleden. Wij gaan volgende keer naar een ander.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, goed warm. Biefstuk was veel te gaar. maar de rest was overheerlijk.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte redelijk goed maar van een gyrosschotel verwacht ik meer. Bv een Griekse salade en tzaziki. bezorging duurde erg lang. Groot pluspunt vind ik dat we hadden aangegeven het eten zonder zout te bereiden en we vooraf zijn gebeld over de mogelijkheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, en zat genoeg voor het geld ! Vriendelijke bezorger ook ! Top ! Bestel vast nog eens !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na tweeënhalf uur wachten, was het eten koud een pizza nog niet eens goed gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Lekker warm nog toen het aankwam.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten onze stokbrood bij de kruidenboter. En wat wij jammer vinden dat er geen ijsbergsla op de kapsalon zit. De andere sla wordt slap. De pizza was goed.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was ok, maar de mozzarella tomaten pesto salade was niet best. De pesto bestond vooral uit knoflook en maakte het geheel veel te scherp. Ik hou van knoflook, maar dit was echt te veel. Ook de verhouding mozzarella - tomaten was vreemd: in een salade verwacht ik minstens met zoveel tomaten als kaas, en niet 2 x zoveel kaas als tomaten. Een salade hoort een verfrissend onderdeel van de maaltijd te zijn.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamachun 10 punten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza 🍕 Bezorgen was keurig en nog heerlijk warm 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten is goed, maar het duurt wel heel erg lang voordat het geleverd wordt. En ook nog eens veel later dan de aangegeven tijd. Kom nu niet met een standaard reactie dat het druk was, want het duurt altijd heel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natte pizza , doos was ook helemaal vochtig. Had voor het geld wel meer verwacht...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima! Heerlijk gegeten en ruim genoeg!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig., gaat goed. Koningsdag besteld om iets voor 18 uur, bezorgtijd was 20.00 uur. Het was druk schijnbaar en dat is logisch maar het was helaas koud bij aankomst

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, Wij hebben afgelopen dinsdag een flinke bestelling geplaatst bij jullie. Ter waarde van 105 euro, 10 gerechten in totaal. Bij aflevering waren 8 van de 9 bestellingen gewoon koud. 1 gerecht is nageleverd, die was vergeten. Ik heb meteen gebeld om dit te melden. Daar is tot op heden niks mee gedaan. De eigenaar zou mij bellen, maar diegene die mij belde had ik eerder die avond gewoon aan de telefoon gehad. Toen werd mij toe gezegd dat ik de volgende dag ( gisteren dus ) gebeld zou worden. Ook niet gebeurd. Wij hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen bij venezia, dus dit was erg jammer. En gewoon eigenlijk niet lekker en we hebben veel weggegooid. Ik zou het fijn vinden als hier toch nog even contact over kan komen. Ik snap dat het druk was die dag. Maar ik heb nu het gevoel dat ik afgescheept wordt. Met vriendelijk groet Marga Petitiaux 06 49422658

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was bij aankomst (45 later dan was afgesproken) koud aan.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en precies op tijd klaar. En handig online kunnen bestellen!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vond ik matig, had het idee dat ik gewoon brood zat te eten. Prijs/kwaliteit stond niet in verhouding, en ik vond het raar dat ik voor het afrekenen via ideal nog ns extra moest betalen

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was aangebrand. Keiharde randen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd na de bestelling. Ruim voldoende eten per persoon. Aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Helaas ging de aflevering zeer rommelig. Eerst kregen we de verkeerde bestelling. Dat kon ik grotendeels nog net op tijd herstellen. Maar helaas bieek de vegetarische pizza toch met chorizo te zijn belegd. Dat was voor de degene die 'm had besteld teleurstellend.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de salade is erg lekker geweest. At mijn vingers erbij op!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de ene pizza (calzone) had deze keer iets te lang in de oven gezeten, was aan de buitenkant duidelijk maar ook de inhoud was wat uitgedroogd.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna 2 uur. Na telefonisch contact werd als reden opgegeven dat het deeg op was.... Communiceer hier dan over zodat we een (andere) keuze kunnen maken. Heel slecht!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De vispizza was erg vochtig of vettig. Waardoor de doos helemaal zacht was en lekte. Ook de pizza was daardoor veel zachter ipv krokant. Ik heb t wel lekkerder gehad bij Venezia. Helaas.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even lang. Was weaarschijnlijk druk. De shoarma was wat lauw. Niet echt warm. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de kruiden op de aardappelschijfjes werden wel gemist. Verder TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, en heel veel! Keurig op tijd, een heel klein verbeterpunt: vooral de vleesgerechten waren lauw, dat kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte wat minder krokant als anders en pizza nr. 13 heb ik niet gekregen. In plaats daarvan nr. 12.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker met sambal baii ! Bedankt pik!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren ook al gebeld. Wij waren op zich zeer tevreden. De spare ribs waren super, echter de uiensoep was niet te eten. De soep was zo zout dat er zelfs geen smaak aan zat. Erg jammer.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, en ook zat genoeg voor het geld, echt heel tevreden en nog betaalbaar ook. Bezorger ook, nette verschijning en vriendelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken krijgen we altijd overheerlijke spareribs en bestellen we hier graag. Vanavond wasten er twee van de 4 ribben ontzettend taai. Heel erg jammer. We hopen dat dit een eenmalig slecht stuk vlees was.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht nog lekker warm en heerlijk eten.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kapsalon (mix) , lekker gekruid en goed verpakt. Bestelling afgehaald op afgesproken tijd! Online besteld en betaald 👍🏻

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nabestellingen telefonisch erbij gedaan, keurig betaald aan de deur. Maar het zat er niet bij, werd wel snel nageleverd. Een tip voor jullie; maak gebruik van warmhoudtassen, de aardappelschijfjes waren koud. De biefstuk smaakte voortreffelijk

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflook saus smaakte naar Fritessaus. Te weinig knoflook/kruiden toegevoegd, waardoor de kapsalon erg tegen viel. Erg jammer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is de oplossing, smaakt altijd erg goed.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld. Direct betaald en kon het snel ophalen. Prima eten en meer dan voldoende. Dat gaan we snel weer eens doen

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging en alles heerlijk warm! Een aanrader!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima voor elkaar!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles verliep zoals het hoort! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar. Pizza’s (3 verschillende) waren zoals altijd heerlijk! Bodem dun en knapperig en verder rijkelijk belegd. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nog wel wat warmer afgeleverd kunnen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zagen de bezorger in de wijk rijden en ik kreeg ineens zo’n zin in pizza! Het zijn heerlijke pizza’s en het is ook heel fijn dat ze bezorgen. De pizzabodem had ietsje krokanter gemogen wat ons betreft, maar de smaak was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren net touw, en heb het geproefd, zelfs dat was lekkerder

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en meer dan genoeg

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snelle levering. Echt top

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging mag sneller

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en veel! Ook super lekkere aardappeltjes erbij.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeft het prima en heerlijk gesmaakt. Heel goed verpakt en (zeer) ruime porties. Alleen dit keer geen 5 sterren omdat de lasagne (veel) te zout was en daarom niet opgegeten is. Jammer, maar geen probleem verder. We bestellen de volgende keer gewoon weer maar dan geen lasagne.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, de pasta helaas dit keer erg klonterig.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en goed. Maar blijft jammer dat als je vraagt of ze de pizza’s gesneden kunnen leveren dat het dan niet gebeurd. Terwijl het zelfs duidelijk op de bon word weergeven.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat, maar het eten was heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas een half uur te laat. Eerder wel goede ervaringen mee gehad gelukkig.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De vorige keer hebben we enorm genoten, nu viel het wat tegen. De pizza stond al best even te wachten en was dus al aardig afgekoeld. De lasagne was net aan gaar, en deze keer met vooral blaadjes en nauwelijks saus/gehakt.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze x niet zo tevreden geen salade bij.de schotels gekregen extra kruidenboter besteld ook niet gekregen eten trouwens uitstekend

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer iets besteld, wederom heerlijk, ook betaalbaar,vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon, als de bezorger, echt top ! Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaak en meestal is het prima alleen had ik nu een pizza Carpaccio en die was niet goed . De carpaccio was nog kalf bevroren en daardoor was de pizza snel koud geworden ik heb de pizza 3 minuten in de magnetron gedaan , toen was de pizza redelijk te eten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd prima. Qua afhaaltijd is het waardeloos. Nu redelijk vaak eten besteld. Nooit is het op de afgesproken tijd klaar

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer was het eten te koud , blijf het niet te vaak zeggen

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs tegen scherpe prijs op donderdag, warme aardappelschijfjes met lekkere kruiden en verse salade. Allemaal apart verpakt. Zelfs het broodje en de shoarma wordt apart verpakt. Goed bezig !

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed hoor

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten prima van smaa. Mooie snelle levering.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De risotto was geweldig, maar de pizza was te veel afgekoeld..Als je dan het laatste kwart eet is die koud

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, online besteld en op tijd geleverd. De gerechten pizza en kip in roomsaus waren heerlijk.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten zo als altijd! Bestel meestal wekelijks bij jullie, zou het iedereen aan raden’ Super iedereen ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer was het eten koud, das niet de eerste Keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.58 bevestiging van bestelling, verwachte bezorgtijd 18.30. Om 17.15 pizza's bezorgd. Pizza's waren niet warm (2e helft van de pizza's waren al koud toen we die wilden eten dus weggegooid). Om 18.03u weer een update: de pizza's zijn onderweg. Wat is hier fout gegaan? Voor ons een grote teleurstelling.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende eten en het was heerlijk.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was aan de vroege kant maar dat liever dan wachten......

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti carbonara besteld en een pizza. Jammer genoeg bestond de spaghetti uit verschillende varianten; ik kon er geen carbonara van maken. De ene helft van het bakje was wit en de andere helft was lichtbruin met ontzettend veel rode ui. Beetje jammer.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het prima! Houden zo

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heerlijk spareribs gegeten

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. We hebben genoten van het eten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig, nog zelden op tijd geweest

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed,warm alleen later dan verwacht bezorgd. Verder was het prima

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haďden voor 18:00 Besteld Kwam om 17;30 dat was wat vroeg. Verder fijne service

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker. En precies op de afgesproken tijd geleverd. Top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, super snelle bezorging en heerlijk eten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud bij aankomst. Tussen het bericht van maaltijd is onderweg tot aan bezorging zat ruim 20 minuten .

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er anderhalf uur na het bestellen. Dit kan een keer gebeuren maar dat het eten dan zo koud is alsof het al een half uur klaar was is niet oké. Ons huis is op nog geen 5 minuten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza’s besteld, bij bezorging slechts 2 geleverd die al aardig afgekoeld waren en niet meer goed warm, 30 minuten later de 3e bezorgd en helaas geen enkele vorm van excuses of tegemoetkoming. Alles bij elkaar wat teleurstellend te noemen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer we van tevoren hadden geweten dat we 2 uur moesten wachten.. had ik niet bestelt. Eten was heerlijk maar bezorgtijd veel te lang! En het was ook nog een half uur later dan in eerste instantie aangegeven. Beetje jammer.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:20 besteld en zou pas om 18:25 bezorgd worden, uit eindelijk was het 19:15 voordat het kwam! Shoarma is er wel goed, voor je pizza moet je naar de echte pizzeria gaan, de bodem was hier echt niet lekker

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heel erg lekker, maar het is niet heel erg warm meer als wij het thuis hebben. De bezorger was heel netjes, maar over het tijdstip van bezorgen zijn wij minder tevreden. Ik kon kiezen tussen een aantal tijden om te laten bezorgen, deze had ik ingesteld op 19.00 uur. Niet veel later kreeg ik netjes een bevestigingsmail, maar daar stond tot mijn verbazing in dat de verwachtte bezorgtijd 20.10 uur was. Ik snap dat ze het druk kunnen hebben, maar laat me dan geen tijd kunnen kiezen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag Lamachun shoarma besteld om 18uur, kwam om 18.35 na nog 1x te bellen waar het blijft. Blijkt er alleen shoarma vlees op te zitten en voor de rest helemaal niets! Ik ben lamachun gewent met paprika etc, hier zat echt helemaal niets meer op dan kale shoarma. Ik hoef het niet weer als dit het menu is. Jammer.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kapsalon kip besteld. Kreeg 1x kip en 1x shoarma kapsalon. Desondanks wel erg lekker : )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur gewacht, 2x gebeld en uiteindelijk lauw en slap gekregen Wij doen het nooit weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud. Ik had zonder ui besteld en met garnalen, zat wel ui op en moest de garnalen zoeken, erg jammer. Bezorging was dit keer sneller. Meestal moeten we 1,5 tot 2 uur wachten voordat ons eten bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gvd mijn pizza was zwart

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kregen een uur eerder eten zonder een mailtje. Een dik uur na het eten kreeg ik een mailtje dat het eten onderweg was. Verder weer heerlijk gegeten! 😃

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig bestellen en betalen online. De bezorging was perfect op tijd en de pizza's erg lekker! 👌🏽

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heel lekker wat we besteld hadden. Ook de afhandeling was prima! Goede service!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse spareribs. Aanrader.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten😃

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt veel te veel, dat vind ik jammer want gooi niet graag eten weg. Maar het was heerlijk en daar ging het om.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en fantastische smaak! Ook de salade als de aardappelschijfjes zijn heerlijk. Pizza’s zijn ook geweldig. Kortom een dikke aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk hebben jullie een telange bezorgroute, want het eten was lauw. We wonen zo dicht bij, maar daarom als laatste aan de beurt. Jammer.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De döner kebab en de kapsalon smaakten heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had voor 18:00 uur besteld maar het eten kwam 40 min te laat. En het eten was lauw geworden

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg koud al

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was een vorige pizza van jullie een stuk beter. De vorige keer gebruikten jullie verse zalm, nu gerookte zalm, waardoor het erg zout was. De smaak van de pizza viel helaas erg tegen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was ONTZETTEND zout en op enige plaatsen zwart verbrand!,

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn mijn blikje fanta vergeten en de bezorging was een uur later dan wat ik had gevraagd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bereid, heerlijk gegeten, keurig op tijd stond het klaar.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, maar ontzettend veel, ook voor een grote eter zoals wij zijn.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden met de bestelling van de spareribs! Smaakte erg goed en heerlijke gekruide aardappel schijfjes erbij en een frisse salade! Aanrader!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eer heerlijke pizza gegeten

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's.. Jammer dat ze bij ons in het dorp niet bezorgen... En wel 'n dorp verderop... En dan rijden ze door.... Precies ons dorp🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de pizza’s waren heerlijk warm !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is een echte aanrader. Extra producten op een gerecht is blijkbaar een lastig proces de laatste twee keer ging dit mis.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De döner en kapsalon smaakten heerlijk. Alles was keurig op tijd klaar. We komen vast nog eens langs.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Soms iets te lang wachtten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller als gepland geleverd, prima smaak en grote porties

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ook elke keer hiervoor; heerlijk gegeten! Fijne service, bezorging prima op tijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alleen jammer dat de pizza’s niet gesneden waren terwijl ik er wel extra om gevraagd had.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vlot en vooral goed op temperatuur in huis !!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en slecht van kwaliteit helaas.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bodem beetje hard en dun maar verder alles heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, we hebben ervan genoten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op de afgesproken tijd....lekker warm en zeer goed van smaak. Wij hadden een pizza Amigo en een broodje shoarma besteld....top!👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle bezorging! Zeker aan te bevelen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bijna elke week een meestal is het er redelijk snel. Ik begrijp ook zeker dat jullie het druk hebben maar dat ik 2 uur op mijn eten moet wachten vindt ik toch echt te lang Roygoedhart@live.nl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt goed. En ze zijn op tijd . Geen klachten. Ga zo door 👍👍👍👍🍀🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! En snel bezorgd ondanks de aangegeven tijd via de site.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijdindicatie waarin de bestelling bezorgd kan worden is wenselijk. Nu komt de indicatie pas na betaling. Verder was het prima.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Goed gevuld en top smaak.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was wat lang maar het eten was goed

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima optijd bezorgd, en het eten heeft erg goed gesmaakt! Aanrader!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyros schotel, meer dan voldoende, ook de aardappeltjes en lekkere salade

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Pollo echt een aanrader! & Gyros schotel was ook erg lekker! Bestelling werd precies op de aangegeven tijd geleverd :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel en lekker eten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was deze keer niet zoals we gewend zijn. De scalopina was taai met een laagje koude gesmolten kaas erop en de spaghetti was koud. Ik heb het hele gerecht in de vuilnisbak gegooid, het was niet te eten.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar, goede hoeveelheid, we hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza als de gyrosschotel was heerlijk en overvloedig. Jammer alleen dat de gyros veel te zout was. Het heerlijke vlees was daardoor nauwelijks te proeven. De bezorging verliep uitstekend.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles okay!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en meer dan genoeg! Ook op tijd bezorgd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed voorbereid lekker warm Genoeg en bezorging was precies op tijdstip aangegeven

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk.en wordt op tijd bezorgd.en klant vriendelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten en toen het eenmaal bezorgd was misten we de kip schotel terwijl de sausen en salade die erbij hoorde er wel waren

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed belegde en vooral lekkere pizza's

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd! Bezorging is bijna altijd perfect. Ik raad de Lamachun aan.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer een andere pizza ontvangen dan besteld en de pizza was koud.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op koud eten. Geen probleem als je de capaciteit niet hebt om de drukte aan te kunnen maar beloof dan geen dingen. Tot 3 keer toe gebeld. 1e 2 keer werd beloofd dat het er binnen een halfuur zou zijn, het kwam maar niet.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

te lang moeten wachten op de bestelling

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker moeite waard ruim voldoende aan hoeveelheid goed bereid

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Producten was goed. Service wat minder. Levertijd was 2 uur. Is er maar 1 bezorger?? Toen maar opgehaald. Waren veel klanten aanwezig in een hele kleine ruimte. En niet netjes te woord gestaan.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd goed! Dit keer de parmezaanse kaas op het verkeerde gerecht gedaan. Kan gebeuren. Nog even een tip, de kruidenboter eerder uit de koelkast halen. Dan is het smeerbaar 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima voorelkaar en op tijd bezorgd! 👍👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk gegeten.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en wij zullen dit vaker doen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeft heerlijk gesmaakt

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanraden de sperib’s waren heerlijk en de aardappel schijfjes ook Ga zo door

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw. Omhalf 6 besteld maar pas om kwart voor 8 bezorgt. Snap dat het druk is maar een email gaf om 7 uur al aan dat het onderweg was. Verder kwaliteit was goed.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en de bezorging op precies op de afgesproken tijd! Zeer goede zaak

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader Heerlijk

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid, warm bezorgd, goede porties ! Er was meer dan genoeg!heerlijk gegeten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was erg waterig. En bij de bestelling misten wij de de aardappel schijfjes. We kregen stokbrood kaas. Terwijl we de gewone besteld hadden. Telefonisch kon ik jullie niet bereiken. Kwaliteit was verder prima

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeert geleverd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pizza's Normaliter altijd stipt op tijd maar vandaag wat langer moeten wachten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel bezorgd, lekkere pizza en pasta....

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke spareribs

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten, en prima bezorging.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was lekker. Alleen zat de uien saus niet bij de bestelling. Verder alles oké.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, afgehaald was nog lekker warm Heerlijk gegeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was goed.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten, en op de afgesproken tijd bezorgt, top

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill , salade, knoflooksaus en aardappelschijfjes waren heerlijk, de Gyros was helaas heel erg zout, dus we hebben het maar gemengd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot geleverde en zeer smakelijke schotel afgehaald. Enige minpunt is het vele plastic, maar ik weet ook niet hoe dat anders moet.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zeker niet te weinig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alleen maar goed eten gehad tot de laatste 2x. Ik had een pasta met penne besteld en kreeg spaghetti. Ook had ik 2 stokbroodjes besteld met kruidenboter, mijn stokbroden waren verbrand en helemaal zwart van boven. Ze waren niet meer te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk. Helaas heb ik mijn soep weg moeten gooien. Het was veel te zout. Was niet te eten. Verder ben ik dik te vreden over jullie! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten rond de gewenste tijd. Goed eten en het was nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere spareribs !!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Bezorging sneller dan het licht. Eten helemaal top.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was vorige bestelling koud bezorgd. Dit keer pizza niet gesneden, wel ongevraagd. Kortom: vindt het geen top service.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurste vrij lang. En er stond kleine pitza op de grote pitza doos. Waardoor die door zakt. En het eten aan de deksel vast plakte

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weet heerlijk, volop genoten en op bezorging was super

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s - snel bezorgd en lekker warm en lekker van smaak!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere pizza's! Snel geleverd en lekker warm bij aankomst. Niks op aan te merken, we gaan hier vaker bestellen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, goeie snelle service, op tijd en nog erg warm. Ook bij halen als prima geregeld. Een aanrader!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Bezorging: ik had de bestelling amper gedaan en de bezorger stond al voor de deur. Toppers.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijke pizza's besteld en ze waren exact op de afgesproken tijd klaar. Erg lekker en dus voor herhaling vatbaar. Kortom een aanrader bij Venezia Winsum.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's! Zouden wat mij betreft iets minder lang in de oven mogen, bodem was iets aan de doorgebakken kant. Verder heerlijk ook heerlijk belegd!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel geleverd!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de tagliatelle ontbrak de extra mozzarella en extra tomaat. De tournedos zou volgens de folder pikant zijn, maar die was zeer pikant. Verder was het lekker en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd nog goed warm

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Bezorging op afgesproken tijd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deeg calzone niet gaar. Had langer in oven gemoeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super! Bestelling kwam wel 20-30 minuten later dan aangegeven.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 2de keer dat we pizza hebben besteld. De eerste keer was enkele tijd terug. de pizza was heerlijk maar had de bezorger niet terug van 50 euro (bestelling kostte 40 euro) dus waren we gedwongen 10 euro fooi te betalen. Vanavond weer besteld en helaas waren de pizza's nu lauw en op 1 pizza hadden we spek besteld en betaald maar dit zat er niet op. Voor ons helaas geen bestelling meer in de toekomst bij de pizzeria. We wilden onze klachten per mail kenbaar maken maar er is geen mailadres te vinden.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging was 20 minuten te laat.. Normaal gesproken niet zo erg, maar ik moest werken, dus helaas niet uitgebreid kunnen genieten van het eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza , iets teveel kaas

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten. Alleen de tijd indicatie klopt niet, nadat de bezorger weg was kwam er nog een mail met een update van de bestelling.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Min: Teweinig smaak (zout) aan de bodem. Op 2/3 pizza’s waren de paprika en ui niet gaar. Plus: rijkelijk belegd!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima..en snel geleverd 👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de kapsalon was lekker.. 1 carbonara te veel vlees en weinig snaak. Andere carbonara geen vlees en miste ook enige vorm van specerijen. De bologneseloze lasagne bestond uit lasagnebladen en kaas. Pizzabodem droog, weinig saus. Misschien was de saus op? Maar wel snelle bezorging en de kruidenboter was dikke prima 👍🏽

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte spareribs😍

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kan altijd meer groete op

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld, leuke medewerksters en wederom heerlijk menu

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza’s

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten kwam een halfuur later dan afgesproken, vond ik een minpunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, veel smaak , op kinderpizza had wel iets meer salami gemogen Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd ... prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het heel raar dat een normale portie gelijk was aan een grote en snap dan ook niet waarom ik altijd meer betaal voor groot. Maar is het zelfde als normaal. Smaak was zo als altijd prima

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg : morgen nog de rest.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie. Volgens afspraak geleverd

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer geen lekkere eten gehad de pizza's waren lauw/ bijna koud en het stokbrood kon nog net. Helaas de vorige keer heel lekker gegeten en nu dus niet! Heel jammer!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren prima, maar wel een beetje zout.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verder prima . Alleen het was bijna koud. En dat vinden wij wel een dingetje. Vriendelijke groet Fam Leegstra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was great and spot on time. Pizza was not bad, but I did not really like the garlic bread. All in all it was a pretty good order and I appreciate that you deliver to my village outside of Winsum, so I will use again.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's en exact op tijd .

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden besteld zoete spare ribs en pittige spare ribs deze waren uitstekend! Maar voor mijn vrouw en mij Giros. Ik denk dat deze 3 dubbel gezouten was Waarschijnlijk een foutje gezien de rest van de bestelling wel goed was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Bezorging prima!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging! Heel tevreden.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Hoeveelheid ruim voldoende. Ruime keuze uit verschillende gerechten. Je krijgt waar voor je geld. Kortom gewoon super.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17;45 besteld met bezorgen en deden zsm maar het was er pas een uur later. Had ik beter 18:30 kunnne aanvinken

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel geleverd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goedeprijs voor lekker en ruim voldoende eten. Op tijd gebracht en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar koud dat was jammer. Hadden kwart over zes ingevuld werd kwart over zeven. Bij dit gerecht mocht je drie soorten vlees uitkiezen maar op de site kan maar twee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza rand was keihard en niet te eten, het midden gedeelte was lekker. De kofta was erg droog en hard. Een eerdere keer was alles heerlijk. We gaan nog wel weer een keer bestellen maar dat duurt wel een tijdje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, 1e x voor ons. 16.40hr besteld aangegeven tijd was 17.30hr toen kregen we mail dat er om 18.15hr pas bezorgd zou worden Nouja prima. Uiteindelijk was het er pas om 19hr. Dat was jammer maar verder alles perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima maar tot ni toe klopte de bestelling nooit helemaal. Ook nu weer hebben we weer niet precies gekregen wat we besteld hebben. Er ontbreekt altijd wel iets of het is niet prcies wat we besteld hebben!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, ook van de vulling calzone pizza, erg veel vlees sap waardoor deeg aan de onderkant erg slap was en de bovenkant was verbrand aan de achterkant. En zat een gat in de bovenkant wat niet zo hoort bij een calzone

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en precies op tijd geleverd. Gaan we zeker nog een keer iets bestellen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst wat eten besteld, en zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer hadden we er knoflook saus bij gekregen, nu helaas niet. Maar het was desondanks heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten , pizza’s waren warm !!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren lekkere pizza’s en ook op tijd bezorgd.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer vriendelijke bezorging en goed en lekker gegeten !! Aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk en nog erg warm bij bezorging! Bezorger was zelfs eerder dan de afgesproken tijd, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer snelle bezorging, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Wel anderhalf uur moeten wachten op het eten. Kan Natuurlijk een keertje zo gebeuren en het was het wachten wel waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk top zijn jullie met de gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is op tijd bezorgd en was erg lekker en meer dan genoeg, de pizza was ook top! Kortom niks op aan te merken!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

eten smaakte heerlijk .,daarom 5 sterren. 1 tip: aardappelschijfjes en kipnuggets niet meer serveren in een aluminium bak.,hierdoor wordt het een natte kleffe boel.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben nu een paar keer gegeten van Venezia. Elke keer wel wat anders. Alleen de eerste keer was de giros erg zout, ws ongelukje. Verder als je een grote eter bent is de scaloppina iets te klein. Maar het is toch zalig!!! Verder alles is heerlijk. Liefst elke week wel iets bestellen! Blijf alsjeblieft in ons dorp! Bezorging mooi snel , naar wat je mag verwachten van deze super kwaliteit eten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende lekkere pizza, dit is de 2de keer dat we ze besteld hebben en allebei de keren, waren de pizza's erg lekker. De bezorging van de pizza's waren op tijd. Wij gaan vaker een pizza bestellen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling had ik een verkeerd adres opgeschreven, gebeld , gemeld en kwam goed zei de mw aan de telefoon . Niet dus en bij levering waren de pizza’s koud , jammer ben ik niet gewend van deze pizzeria

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza goed van smaak. Mag iets minder kaas overheen verder top

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 18:15 echter kwam de bezorgen al om 18:05. Fijn! want we hoefden niet langer te wachten, maar helaas voor mijn man, want die was pas thuis om 18:15, dus zijn pizza was wat kouder geworden. Deze pizza's zelf waren lekker!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, grote porties. Netjes bezorgd en op tijd. Zeker een aanrader. En het eten was nog warm terwijl het naar leens bezorgd moest worden.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur later dan gezegt

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste x besteld en zeer zeker voor herhaling vatbaar !!! Pizza's waren nog heerlijk warm en super van smaak na de rit Winsum - Leens. Keurig op tijd was de vriendelijke bezorger er!!! AANRADER VOOR EEN IEDER !!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de smaak was goed de bodem was te veel te dun .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en volgens planning geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel wat warmer.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,heeel goed

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat wij iets bestellen bij venezia. De eerste keer was prima. Gister was erg slecht. Een uur moeten wachten na de originele bezorgtijd. Kipdoner besteld helaas zat er kipfilet in. Het eten zelf is lekker.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger met mondkapje en handschoenen! Vreselijk!!! Zolang deze onzin gaande is, bestel ik niks meer.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de precies afgesproken tijd bezorgd. Warm ook. Pizza's goed belegd. Lekker was t

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanpassing websitebestelling werd telefonisch goed opgepikt en uitgevoerd. Snelle en correcte bezorging.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren van uitstekende kwaliteit en ook bezorgtijd naar Eenrum erg snel.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten. Snelle, goede service. Vriendelijk en vlot personeel.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en lekker!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza's gegeten

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk En werd deze keer ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de pizza, saté, spareribs en de gebakken aardappeltjes is heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza waren iets aan de koude kant.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, ontzettend vers en lekker!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten kun je hier kopen. Altijd op afgesproken tijd klaar. 🥇

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed bereid erg lekker

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, snelle bezorging.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een lekkere pizza en nog redelijk op temperatuur. Bezorging was zeer snel, half uur eerder dan verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍🏻

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en supersnel bezorgd!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was pizza later als besteld. Ook was pizza lauw. Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig netjes bezorgd en omdat het zondag was was de wachttijd iets langer maar het wachten waard , we hebben heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is helemaal top. Enige puntje; hebben besteld om 17:00, het eten werd uiteindelijk bezorgd rond 18:30. Verder helemaal tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moet wel wat meer groente er bij

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pizza, had alleen pizza 13 besteld maar dit was belegd met de ingrediënten van nummer 12 dat was jammer!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Grote porties en van goede kwaliteit. Ook fijn dat het mogelijk is om extra toppings toe te voegen. Een citroen doekje bij de spareribs had het helemaal afgemaakt ;)

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger,

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren goed bereid lekker bezorging precies de tijd als aangegeven super ga zomdoor

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk maar helaas zaten de salades er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen, snelle levering . Goede pizza,s heerlijk

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zat onder de saus En de salade was vies en drab . De rest was prima te eten.. Pizza was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zouden laten bezorgen maar in de mail stond dat dat 1.5 uur zou duren. Heb even gebeld en gevraagt hoelang het zou duren als ik kwam halen... 15 min was het klaar, hebben toch maar zelf gehaald.. Complimenten over het eten super lekkere pizza's wij bestellen zeker vaker. Echt een aanrader👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza lauw, en bij de schotel (kip döner speciaal) ontbraken de aardappeltjes. Anderhalf uur bezorging.. al met al een onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de afgesproken tijd geleverd. Is een dingetje.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en altijd ruim voldoende

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was nog gloeiend heet, porties ruim voldoende Bezorging was aan de vroege kant, misschien was de reis iets korter dan ingeschat. Zullen hier zeker nog vaker gaan bestellen

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza' s, erg lekker. In het weekend wel druk met bezorgen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed. Vanavond moesten we haast 2 uur wachten op ons eten wegens de drukte. Netjes gebeld en na overleg hebben we ons eten geannuleerd. We krijgen het geld weer terug. Maar de volgende keer komen we weer. Want het eten is altijd goed

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier besteld. Het eten was heerlijk, goeie prijs kwaliteit verhouding.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima , we hebben heerlijk gegeten! Dankjewel !

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling, fijn dat het in Sauwerd bezorgd wordt. Prima gegeten, was een kwartiertje later bezorgd dan verwacht maar dat is heel acceptabel voor een zaterdag. Heel handig dat je zo duidelijk online kunt bestellen en ook ervan op de hoogte wordt gehouden dat de bezorger onderweg is. Klachten over koud eten kunnen wij gelukkig niet bevestigen. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgt dan verwacht

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima en mooi op tijd!👍

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om een app te gebruiken die makkelijk is in gebruik. Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta gegeten met als verrassing broodjes met kruidenboter. Aanrader!!!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Alleen zo goed als koud. Wellicht was de reden hiervan gelegen in het feit dat de bezorging op 5 min na 1 uur te laat was. Beetje jammer!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel groente bij de kofta, en óók nog een rijk gevulde salade, pitabroodje en aardappelschijfjes. Het was ook nog warm en de smaak was goed.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd, de salade was goed gevarieerd had wel meer gemogen(ik vond hem heerlijk) maar de hoeveelheid eten in de bestelling was dan ook meer dan genoeg. Ik ben ronduit dik tevreden, een 8 is het zowieso waard.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag twee pizza’s besteld en een nuggets kindermenu. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de deur. Bezorging prima op tijd en wij hebben heerlijk gegeten. Fijn dat ze ook ik Sauwerd bezorgen!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten echt een aanrader! Kapsalon met kipfilet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor 7uur de bestelling was pas rond half 8 klaar. Bij binnenkomst in de zaak werd ik niet eens begroet en verteld dat de bestelling vertraagd zou zijn. Het leek complete chaos en de klant is hiervan de dupe. Het gratis bakje knoflooksaus maakt het voor ons nog niet zeker om terug te komen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas meer dan 2 uur op de bestelling moet wachten. Het eten zag er goed uit, helaas de shoarma was niet lekker gekruid, te flauw.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals jullie je werk doen altijd netjes. Nu een paar x bij jullie eten besteld echt top. Het personeel is ook altijd vriendelijk en in voor een grapje.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super klanten service (bellen even om iets zeker te weten), vriendelijk personeel en snelle bezorging!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer fantastisch, erg lekker en goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s mooi optijd en heerlijk!!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was al iets teveel afgekoeld. Dat viel tegen.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten goed. Bestelling was op tijd klaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 6 uur eten besteld en de bezorgtijd was ongeveer een uur, om half 7 was mijn pasta er al. De pasta was heerlijk en ook nog warm toen die aankwam!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de pizza's bodem waren mislukt... bijna rauw eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bediening kan wel wat vriendelijker. Pizza op zich heerlijk, voor herhaling vatbaar

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling ging vlot via de website. Er werd via email gezegd dat de bestelling 1 uur na de bestelling geleverd zou worden, maar dit was veel sneller. Ik kreeg na +- 15 minuten al een e-mail dat de bezorger onderweg was, en even later stond de bezorger voor de deur. Prima geregeld. Maaltijd was goed warm, en compleet, erg lekker. Kleine opmerking, ik had als saus mayonaise gekozen, maar dit was slechts zo'n klein plastic zakje friet saus. Al met al een aanrader, ik zal vaker bestellen.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Stond keurig klaar op de afgesproken tijd

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker